Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek Atletik Gençlik Kulübü genel kurula gitti

Erdek Atletik Gençlik Kulübü genel kurula gitti

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü 1. Olağan Genel Kurulu´nu gerçekleştirdi.

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü 1. Olağan Genel Kurulu´nu gerçekleştirdi.
Cumartesi günü Erdek 18 Eylül Ortaokulu´nda yapılan genel kurulda, Kulübün Kurucu Başkanı Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan yeniden başkanlığa seçildi.
Genel kurulda konuşan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan, kulübün kurulduğu günden bugüne çalışmalarını anlattı.
Sportif çalışmalar anlamında 2007 yılında başlayan faaliyetlerin, 2014 tarihinden itibaren kulüp bünyesinde devam ettiğine değinen Gülhan, kulübe bağlı halen 100´ü aşkın sporcunun bulunduğunu ifade etti.
Bugüne kadar 100´ü aşkın kupa ile 1000´e yakın madalya kazandıklarını hatırlatan Gülhan, ?Çok sayıda Türkiye Şampiyonluğu elde ettik. Bu zamana kadar 3 sporcumuz Olimpiyatlara Aday Adayı Milli Sporcu seçildi, Yeni şampiyonlarımız, yeni millilerimiz Allah´ın izniyle sürekli olacaktır.? dedi.
Gülhan, ?Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmiyorum, lütfen sizlerde kaybetmeyin. Bunlar işin güzel tarafları. Ama maalesef işlerimizde, bu zorlu yolda canımızı sıkan durumlarda olmuyor değil. Bu soğuk havalarda herkes evinde sıcacık yatarken biz sabah saat 05.30 da kalkıp geleceğimiz için, yeni şampiyonluklar için antrenman yapıyoruz. Bu soğuk havalarda herkes her şeye üşenirken biz soğuğu kemiklerimizde hissedene kadar bunları yapıyoruz. Boş lafla işimiz yok.? Diyerek sözlerine ekledi.
Yapılan genel kurul sonucu ?Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü?nün Yönetim Kurulu; Niyazi Gülhan (Başkan), Cem Koru, Ercan Çelik, Reyhan Çakmak ve Cevat Çakmak´tan oluşurken Denetim Kuruluna; Neşe Çiftlik, Yılmaz Tireli ve Zennure Beycan seçildi.
Haber : Bülent Özgü



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli