Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sezona iyi başladı

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sezona iyi başladı

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları sezona iyi başladı. Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Türkiye Genelinde sekiz bölgede düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları sezona iyi başladı.
Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Türkiye Genelinde sekiz bölgede düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi´nin 1. Kademe yarışları tamamlandı.
Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde yapılan yarışmalarda bu yıl 597 takımdan toplam 2361 atlet yarıştı.
Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe yarışmalarına Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan eşliğinde ilçemizden Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü 14 kişilik kafilesiyle Ege Bölgesi Grubunda Antalya´da katıldı.
Sezonun ilk yarışında oldukça başarılı bir sonuç alan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Erdek´i en iyi şekilde temsil ederek, katıldıkları bu yarışmada Küçük Erkekler kategorisinde Ege Bölgesi İkincisi olarak kulüplerine ikincilik kupası kazandırdılar.
1. Kademe ve 2. kademe puanlarının toplamında ilk üç sırayı alacak takımların finale kalacağı bu yarışmaların 2. Kademesi 20 Kasım 2016 tarihinde Pamukkale/Denizli´de yapılacak. Final yarışmaları ise 22 Aralık 2016 tarihinde Gaziantep´te gerçekleştirilecek.
Sporcuların hocası Niyazi Gülhan, her yarışta olduğu gibi Antalya´da yapılan bu yarışmaya da gidip gelmek için otobüs ihtiyaçlarını karşılayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a da teşekkür etti. Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu