Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü´nden kahvaltı etkinliği

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü´nden kahvaltı etkinliği

Erdek Öğretmenevinde geçtiğimiz hafta sonu 320 kişilik kahvaltı etkinliği düzenleyen Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü, bunu gelenek haline getirmeye karar verdi.

Erdek Öğretmenevinde geçtiğimiz hafta sonu 320 kişilik kahvaltı etkinliği düzenleyen Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü, bunu gelenek haline getirmeye karar verdi.
Kahvaltı etkinliğine katılan çok sayıda veli ve sporcuların yanı sıra, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Milli Eğitim Şube Müdürü Bahadır Ergin, Erdek İlçe Spor Müdürü Erdem Eren, Erdek Anadolu Lisesi Müdürü İdris İsmet Sezgin, Erdek Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Yongalı ve 18 Eylül Ortaokulu Müdürü Cumhur Duru katıldı.
320 kişilik dev kadroyu Müzisyen Polat Demirci ve Müzik Öğretmeni Ediz Altıntaş kahvaltı bitimine kadar seslendirdikleri parçalarla doyasıya eğlendirdi.
Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan kulübün kuruluş amacını, kulübün başarılarını ve gelecekle ilgili planlarını anlattı. Gülhan, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Kulübümüzde 90 atletizm lisansına sahip sporcumuz mevcuttur. Kulübümüz bünyesinde Uluslararası yarışmalarda ülkemize bronz madalya kazandıran sporcumuzun yanı sıra, Türkiye Şampiyonu, Türkiye İkincisi, Türkiye Üçüncüsü sporcuları ve şu an için iki tane de 2020 Olimpiyatlarına Aday Adayı Milli Sporcumuz bulunmaktadır. Bu başarılar gün geçtikçe artacaktır.? dedi.
Niyazi Gülhan, konuşmasının sonunda kendilerine destek olan; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar´a, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´e, Erdek Belediyesi Meclis Üyesi Ceyhun Mırız´a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan´a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdem Eren´e, Erdek Öğretmenevi yönetimine, kulüp üyelerine ve yöneticilerine, okul müdürlerine, kahvaltıya katkıda bulunan esnafa, değerli velilere, kahvaltıya gelen bütün misafirlere, Basın-Yayın mensuplarına, takımda bulunan bütün sporculara teşekkür etti. Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu