Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübünden kahvaltılı toplantı

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübünden kahvaltılı toplantı

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü tarafından, Erdek Öğretmenevinde 29 Nisan Cumartesi günü kahvaltı ikramında bulunuldu.

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü tarafından, Erdek Öğretmenevinde 29 Nisan Cumartesi günü kahvaltı ikramında bulunuldu.

Dernek yararına düzenlenen ve biletlerin kişi başı 25 TL.´den satıldığı kahvaltıya bayanlar büyük ilgi gösterdiler. Yaklaşık 350 kişinin katıldığı kahvaltılı toplantı, saat 10.00´da başlayıp 12.00´de sona erdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı, aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, kulübün kuruluşundan günümüze kadar nasıl geldiğini, 5 sporcuyla başlayıp şuan 124 lisanslı sporcu ile çalışmalarını yürüttüğünü, kulübün ulusal ve uluslararası başarılarının olduğunu, gelecekte de büyük başarılar hedeflediklerini söyledi.

Erdek´ten mutlaka en az bir tane Dünya çapında sporcu çıkarmak istediğini sözlerine ekleyen Gülhan, kendilerine desteklerini esirgemeyen Erdek Kaymakamı Hasan Erkal´a, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyesi hayırsever işadamı Yaşar Ceyhun Mırız´a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz´e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdem Eren´e, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, Okul müdürlerine, Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü üyelerine, sporcuların velilerine, kahvaltıya katılan bütün misafirlere, basın mensuplarına, 5-6 aydır asistanlığını yapan yardımcı antrenörü Betül Sena İlgen ile hayatında en önemli yere sahip olan takımındaki bütün öğrencilerine teşekkür etti.

Kahvaltılı toplantıya AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdem Eren, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İlgen, Okul Müdürleri ve ilçe dışından da misafirler katıldı.

 

Haber : Sibel Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli