Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek-Bandırma karayolunda ulaşım aksadı

Erdek-Bandırma  karayolunda ulaşım aksadı

Bandırma´ya ulaşımın sağlandığı tek güzergah olan Erdek-Bandırma karayolunda kar yağışı nedeniyle trafik ulaşımı aksadı.

Bandırma´ya ulaşımın sağlandığı tek güzergah olan Erdek-Bandırma karayolunda kar yağışı nedeniyle trafik ulaşımı aksadı.
Bandırma´dan, Bursa ve Çanakkale güzergahlarına gidiş yollarında ulaşım sürerken, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi denetiminde, Erdek-Bandırma arasında çalışan Erdek midibüsleri ise dört gündür sefer yapamadı.
Şehirlerarası otobüs ve VIP araçlar da bu yönlere olan seferlerine başladı. Erdek-Bandırma arasında ulaşım kontrollü olarak sürerken, Pazartesi günü Tekirdağ ? Erdek arası sefer yapan feribottan inen tır ve kamyonlar geceyi Erdek´te bekletildikten sonra yola devam ettiler. Bu arada, Gedeve bölgesi (Marmarabirlik depoları önünde) kamyon yoldan çıkarken, Erdek-Düzler arasında ise kayarak yolu kapatan TIR nedeniyle ulaşım durdu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Erdek İtfaiye Amirliği ekipleri, kayan ve makas kilitleyen TIR´ı yoldan kaldırarak yolu trafiğe açtı.
Öte yandan dün yine adalara tek ulaşım noktası olan Erdek iskelesinden adalara ulaşımın sağlanamadığı belirtildi. Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false