Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek bayrama hazır

Erdek bayrama hazır

Erdek, Kurban Bayramı´na hazır. Bu kapsamda, ilçe genelindeki bayram hazırlıklarını tamamlayan Erdek Belediyesi´nde, bayram süresince zabıta ve temizlik işleri, çalışmalarını kesintisiz sürdürecek.

Erdek, Kurban Bayramı´na hazır. Bu kapsamda, ilçe genelindeki bayram hazırlıklarını tamamlayan Erdek Belediyesi´nde, bayram süresince zabıta ve temizlik işleri, çalışmalarını kesintisiz sürdürecek. Kurban kesim yerleri zabıta ve veterinerlik birimi tarafından, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ile birlikte denetlenecek. Açık bulunan fırınlar, pastaneler, çay bahçeleri, kahvehaneler, lokantalar ve diğer işyerlerine ait fiyat ve kalite denetimleri de aralıksız sürecek.
Belediyedeki bayramlaşma, bayramın ikinci günü(cuma), saat 16.00-17.00´de gerçekleşecek. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın Marmaris´te olması nedeniyle bayramlaşmaya, başkan vekili Nimet Kalafat katılacak. CHP´deki bayramlaşma da, yine aynı gün, 13.00-14.00, Marmarabirlik´e bağlı 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nde ise 14.00-15.00 arasında yapılacak.
Öte yandan Ak Parti Erdek teşkilatında bayramlaşma bayramın ikinci günü saat 11.00-12.00 saatleri arasında yapılacak.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdek bayrama hazır
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false