Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Erdek Bayrama Hazır

Erdek Bayrama Hazır

Güney Marmara Bölgesi´nin önemli tatil merkezi Erdek, Ramazan Bayramı tatillerini geçirmek isteyenlerin yoğun akınına uğruyor.

Güney Marmara Bölgesi´nin önemli tatil merkezi Erdek, Ramazan Bayramı tatillerini geçirmek isteyenlerin yoğun akınına uğruyor.
4 günlük bayram tatilinin başlaması ile birlikte ilçemizde gözle görülür bir hareketlenme başladı.
Cuma günü akşam saatlerinden itibaren ilçeye gelmeye başlayan tatilcilerle otel ve motellerde doluluk oranı % 90´lara ulaşırken, ev pansiyonlarında da doluluk oranın yükseldiği gözleniyor.
Hava sıcaklıklarının normalin üzerinde seyretmesini fırsat bilen bayram tatilcileri, dünden itibaren kendilerini denizin serin sularına bırakırken bol bol güneşleniyor.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, ilçede hareketliliğin sevindirici olduğunu belirterek, geçen tatillere nazaran bu tatilde de doluluk oranının % 100´lere bulmasını beklediklerini söyledi.
Polis her türlü önlemi aldı
Erdek´te, Ramazan Bayramı öncesi, ilçedeki güvenlik önlemleri de artırıldı.
Erdek İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Doğru, basına yaptığı açıklamada; Vatandaşların ve tatilcilerin huzurlu bir bayram geçirebilmesi amacıyla bayram süresince ilçede olumsuz bir durum yaşanmaması için güvenlik önlemlerinin arttırıldığını kaydetti.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Bayrama Hazır
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli