Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek bayrama hazır

Erdek bayrama hazır

Çalık; Bayram için gerekli tüm önlemler alındı

Kurban Bayramı öncesi, ilçedeki güvelik önlemleri arttırılıyor.
Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, vatandaşların ve tatilcilerin huzurlu bir bayram geçirebilmesi için ilgili kurumlar tarafından tüm önlemlerin alındığını bildirdi. Olumsuz bir durum yaşanmaması için emniyet güçleri ve belediye ekiplerinin görevlerinin başında olacağını söyleyen Kaymakam Çalık, Kurban Bayramının ilçemizde huzur içinde geçmesi için Erdek Kaymakamlığı tarafından tüm tedbirlerin alındığını belirtti.
Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, bayram tatilini İstanbul´da geçirecek. 

Kaymakam Çalık´ın bayram tatilini İstanbul´da geçirecek olması nedeniyle, ilçe protokolünde bayramlaşma programı yok.
Kaymakam Ekrem Çalık, Kurban Bayramı dolayısıyla tüm Erdekliler ve Erdek´e tatile gelen vatandaşların bayramlarını kutladı.
Tüm vatandaşlarımıza ve tatilcilere aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayram geçirmeleri temennisinde bulunan Kaymakam Çalık, bayram tatili için yollarda olan tüm sürücülere yönelik şunları kaydetti: ?Trafik kazalarında emniyet kemeri kullanımının % 75 hayat kurtardığını unutmayınız, kısa mesafelerde de emniyet kemeri takınız, öncelik hayatın öncelik yayanın, yolların kralı olmaz, kuralı olur, trafik kurallarına, yollardaki işaret ve işaretçilere uyunuz, bayram tatili için yollarda olan vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar dilerim.?
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek bayrama hazır
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli