Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay:

Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay:

?6-0´lık Alanyaspor maçı aldatmasın, Galatasaray´ın eksikleri var?

Erdek Belediyesi Başkan Yardımcısı, Galatasaray taraftarı Hulusi Ay, sarı-kırmızılı takımın, Alanyaspor önünde elde ettiği 6-0´lık galibiyete aldanılmaması gerektiğini belirtti.
Galatasaray´ın, İstanbul´da oynayıp 1-0 kazandığı Göztepe maçını statta canlı izlediğini vurgulayan Ay, şu değerlendirmede bulundu:
?Göztepe maçında zorlandık ama kazandık. Alanyaspor maçında ise çok rahat bir galibiyet elde ettik ama buna aldanmamak gerekir. Çünkü Alanyaspor hem zayıf bir takımdı, hem de çok eksikleri vardı. Alanyaspor´dan transfer edilen Emre Akbaba her ne kadar orta alana bir canlılık getirse de, orta alana yeni bir futbolcu takviyesi gerektiğini düşünüyorum. Ama takımın asıl eksiğinin, santrafor mevkiinde olduğu kanısındayım. Mutlaka çok kaliteli ve golcü bir santrafora ihtiyacımız var. Bu işin yalnız Eren Derdiyok ile olacağını düşünmüyorum. Bu arada savunmamız çok hatalar yapıyor. İyi bir stoper ve sol bek eksiğimiz olduğunu düşünüyorum. Tabii bunları teknik direktörümüz Fatih Terim´in de gördüğünden ve gerekeni yapacağından eminim. Yoksa bu kadro, özellikle Şampiyonlar Ligi için yetmez.?
Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, ?Takımımız için en önemli ölçünün, bu hafta Trabzon´da, Trabzonspor ile oynayacağımız maç olduğunu düşünüyorum? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli