Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay "Galatasaray´ı da feda yılları bekliyor"

Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay

Galatasaray Taraftarı olan Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, "Geçmiş dönemlerin, özellikle de Ünal Aysal´ın başkanlığındaki yönetim kurulunun transfer ve yönetim hataları, Galatasaray´ı bugünkü ekonomik açmazın içine soktu" dedi.

Galatasaray Taraftarı olan Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, "Geçmiş dönemlerin, özellikle de Ünal Aysal´ın başkanlığındaki yönetim kurulunun transfer ve yönetim hataları, Galatasaray´ı bugünkü ekonomik açmazın içine soktu" dedi. Bugünkü ekonomik tabloda, şu andaki başkan Dursun Özbek´in suçunun bulunmadığını, ancak en büyük yanlışının, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu´nun görevine son vermek olduğunu belirten Ay, şunları söyledi:
"Galaatasaray´ı bugünkü duruma yılların yanlış transfer politikaları getirdi. Bilhassa Ünal Aysal döneminde, ara transferde 20 oyuncu alınması büyük bir hataydı. Şimdi, Beşiktaş gibi Galatasaray´ı da feda yılları bekliyor. Bence, bu ekonomik darboğazdan çıkılması için gerekirse Muslera ve Sneijder bile satılmalı. Altyapıya önem verilmeli. Burak´ın kalmasından yanayım ama bugün, Galatasaray seyircisiyle arasında müthiş bir kopukluk var. İki taraf arasında barış sağlanmazsa, Burak´ın başarılı olmasına olanak yok."
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli