Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek Belediye Meclis üyesi Narin: "Erdek, her çeşit hizmeti hak ediyor"

Erdek Belediye Meclis üyesi Narin:

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Erdek Belediye Meclis üyesi Orhan Narin, "Erdek, her çeşit hizmeti hak ediyor" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Erdek Belediye Meclis üyesi Orhan Narin, "Erdek, her çeşit hizmeti hak ediyor" dedi.
Erdek Belediye Başkanlığı görevine seçilen CHP´li Burhan Karışık´ı kutlayarak başarılar dileyen Narin, şu değerlendirmede bulundu:
"Burhan beyin, kavgadan uzak, uyum içinde Erdek´e özlediği hizmetleri vereceğine inanıyorum. Bizler de, eğer uyum içinde çalışırsa ve Erdek´e hizmet adına yardım isterse kendisine destek vermeye hazırız. Çünkü bizler, Erdek sevdalısıyız. Belediye meclis üyeleri olarak 40 yıldır birbirimizi tanıyoruz ve hepimiz dostuz. Siyasi çekişmeler Erdek´e hiçbir şey kazandırmadığını yıllardır görüyoruz. Hepimiz artık Erdek´in beklediği, katma değeri yüksek hizmetleri vatandaşlarımıza kazandırmak zorundayız."
HALKLA İÇ İÇEYİM
Önümüzdeki yerel seçimler için partisinden Erdek Belediye Başkan aday adaylığını bir süre önce açıklayan Narin, şunları söyledi:
"Elektrik tesisat sektöründe çalışan bir kişi olarak zaten hem ilçe merkezii hem de kırsal mahallelerde esnaf ve vatandaşlarla iç içeyim. Onlarla Erdek´in sorunları üzerinde sohbetlerde bulunuyorum. Bana gösterilen ilgiden de çok mutlu oluyorum."
ERDEK´E GÜREŞ KULÜBÜ KURACAĞIM
Eski bir güreşçi olan Narin, önümüzdeki günlerde Erdek´e bir güreş kulübü kurarak, çocuklara ve gençlere güreş sevgisini aşılamak istediğini belirterek, şöyle konuştu: 

"Ata sporumuz güreşin daha da canlılık kazanması gerekir. Yıllardır güreşin içindeyim. Bölgemizdeki yağlı güreşleri de yakından izliyorum. Bir süre önce Bursa Çalı´da yapılıp, başpehlivanlığı Ali Gürbüz´ün kazandığı yağlı güreşleri izledim. Önceki yıllarda, Bandırma´da düzenlenen yağlı güreşlerde iki yıl ağalık yapmıştım. Üçüncü yılın ağalığını da almıştım ancak pandemi nedeniyle yapılamamıştı. Şimdi, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ile görüşeceğiz ve bu yağlı güreşlerin yeniden yapılıp yapılmayacağı konusunda düşünce alışverişinde bulunacağız. Yağlı güreşlerin gelenekselleşmesi çok önemlidir. Bunun için de ara verilmemesi gerekir."
Geçen yıl pandemi nedeniyle yapılamayan Kırkpınar Yağlı Güreşleri´nin bu yıl başlayacak olmasından mutlu olduğuna işaret eden Orhan Narin, Türkiye´de halen 72 başpehlivan bulunduğunu belirtti. Narin, bu başpehlivanlar arasında Orhan Okulu, İsmail Balaban, Ali Gürbüz, Osman Aynur, Fatih Atlı ve Serkan Yılmaz´ın yerlerini ayrı gördüğünü sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli