Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek Belediye meclisi şubat ayı toplantısı yapıldı

Erdek Belediye meclisi şubat ayı toplantısı yapıldı

Erdek Belediye Meclisi Şubat 2020 ayı toplantısı, Erdek Belediyesi Başkan Vekili Hasan Yapakçı başkanlığında gerçekleştirildi,

Erdek Belediye Meclisi Şubat 2020 ayı toplantısı, Erdek Belediyesi Başkan Vekili Hasan Yapakçı başkanlığında gerçekleştirildi,
Erdek Belediye Meclisi´nin İYİ Parti Üyesi İbrahim İlhan ile AK Parti Üyesi M. Ali Yağcı´nın mazeretleri nedeni ile katılmadıkları meclis toplantısında 14 gündem, 1 ek gündem maddesi görüşüldü.
Gündemin 1. maddesinde Erdek Belediye Başkanlığı´na bağlı müdürlükler tarafından kullanılmak üzere 5 adet binek aracın alınması için kredi çekilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.
Gündemin 2. maddesinde Erdek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü´nün kapatılarak görev ve sorumluluklarının Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne devredilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 3. maddesinde belediyeye 9 derecelik veteriner kadrosunun iptal edilerek 9 derecelik biyolog alınması oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 4. maddesinde 2019 yılı bütçe içi aktarmaları oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 5. maddesinde Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nın işgal ücretlerinin düşürülmesine yönelik meclise sunduğu talep, görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu´na oy birliğiyle havale edildi.
Gündemin 6. maddesinde ilçemiz Karşıyaka Mahallesi Pafta:3 parsel: 4343´de kayıtlı taşınmazın imar planı gereği oluşan ihdas parçasının satışı için oy birliğiyle encümene yetki verildi. 

Gündemin 7. maddesinde ilçemiz Karşıyaka Mahallesi Pafta:3 parsel 4422´de kayıtlı taşınmazın imar planı gereği oluşan ihdas parçasının satışı için oy birliğiyle encümene yetki verildi.
Gündemin 8. maddesinde belediyeye ait Yukarıyapıcı Mahallesi´nde 1120, Karşıyaka Mahallesi´nde 110 ada 1 parsel sondaj izni verilmesi oy birliğiyle İmar Komisyonu´na gönderildi.
Gündemin 9. maddesinde ilçemiz Atatürk Mahallesi´nde 144 ada 29 parselde yapılacak zemin katının konut olarak kullanılması talebinin raporu oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 10. maddesinde Erdek Belediyesi imar plan notları için İmar Komisyonu´na ek süre verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 11. maddesinde, CHP Genel Merkezi´nin aldığı kararla CHP´li belediyelerde maaşların 2 bin 500 TL olarak belirlenmesi üzerine 2020 yılında çalıştırılacak işçilerin yevmiyelerinin 2 bin 500 TL olması oy çokluğuyla kabul edildi.
Gündemin 12. maddesinde ilçemiz 18 Eylül Stadı´nda bulunan tesislerin işletmesinin Erdek Grup İnsan Kaynakları´na devredilmesi için komisyona ek süre verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 13. maddesinde Erdek Ticaret Odası´nın belediyeden yer tahsis etmesi için ek süre istemesi oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin 14. maddesinde hasta nakil hizmetleri yönetmeliğinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi için geçerli olan yönetmeliğin Erdek Belediyesi için de geçerli olması oy birliğiyle kabul edildi.
Ek gündem maddesinde ise Erdek Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere 5 adet iş makinesi ile 2 adet kamyon alınması için kredi çekilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.
Haber : Oğulcan Bölükbaşı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli