Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek Belediye Meclisi toplandı

Erdek Belediye Meclisi toplandı

Erdek Stadı´ndaki tesislerin işletmesi ?Erdek Grup İnsan Kaynakları´na devredildi. Erdek Belediye Meclisi, ekim ayı olağan toplantısını yaptı.

Erdek Stadı´ndaki tesislerin işletmesi ?Erdek Grup İnsan Kaynakları´na devredildi.
Erdek Belediye Meclisi, ekim ayı olağan toplantısını yaptı.
Belediye başkan vekili Hasan Yapakçı´nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda 8 gündem, bir ek gündem maddesi görüşüldü.
2020 yılı gelirler tarifesi, 2020 yılı mali bütçesi konularının Plan-Bütçe Komisyonu´na gönderilmesi kararlaştırıldı.
Belediyeye bir programcı ve bir tekniker alınmasına Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) meclis üyeleri çekimser kalırken, madde CHP grubunun oylarıyla kabul edildi.
Alaattin Mahallesi, 191 ada, 8 parsel kargir su deposu ve arsa ile 344 ada ve 4 kargir su deposu ve arsaların bir yıl süreyle BASKİ´ye ücretsiz tahsisi oybirliğiyle karar altına alındı.

Alaattin Mahallesi´nde, imar planı gereği oluşan ihdas parçasının 345 ada 18 parsel sahibine satışının yapılabilmesi için Belediye Başkanıma ve encümene yetki verildi.
Toplantıda, Erdek Belediyesi´nin, ?Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası?na üye olması maddesi de görüşüldü. Merkezi İzmir´de bulunan işveren sendikasına üyelik konusu incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu´na gönderildi.
Zabıta Yönetmeliği´nin güncellenmesi gündem maddesi de Plan ve Bütçe Komisyonu´na havale edildi.
Erdek 18 Eylül Stadı´nda bulunan tesislerin işletmesi, müdürlüğünü Erdal Yaver´in yaptığı ?Erdek Grup İnsan Kaynakları?na devredildi.
Toplantıda, TBMM tarafından, ?Balıkesir´e İstiklal Madalyası? verilmesi isteği hakkındaki ek madde de görüşüldü. Meclis, TBMM´nin, Balıkesir´e ?İstiklal Madalyası´ vermesi için tavsiye kararını oybirliğiyle aldı.
Toplantıya, mazeretleri nedeniyle CHP´li Canan Kırdar ve Nimet Kalafat katılmayarak, izinli sayıldılar.
Haber : Önder Balıkçı

 



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli