Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek Belediyesi KPSS´siz sözleşmeli personel alacak

Erdek Belediyesi KPSS´siz sözleşmeli personel alacak

Erdek Belediyesi tarafından bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolardan sözleşmeli olarak personel alımı yapacağı öğrenildi.

Erdek Belediyesi tarafından bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolardan sözleşmeli olarak personel alımı yapacağı öğrenildi.
Erdek Belediyesi, 3 kişilik boş kadro ile Ön Lisans mezunu 1 Tekniker ve 1 Programcı alımı yapacak.
Lisans mezunu olarak ise 1 Hemşire alımı yapacağını duyuran Erdek Belediyesi, adaylardan KPSS şartı aramayacak.
Belediye Personel Alımları 26 Ekim 2019 Cumartesi 00:53 Devlet Personel Başkanlığı üzerinden, 25 Ekim 2019 tarihi ile yayımlanan ilana göre Erdek Belediyesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 5993 sayılı Belediye Kanunu´nun 49. maddesi hükümlerine göre boş bulunan 3 farklı kadro için sözleşmeli personel alımı yapacağı açıklandı.
Erdek Belediyesi 3 kişilik boş kadro ile Ön Lisans mezunu 1 Tekniker ve 1 Programcı alımı yapacak. Lisans mezunu olarak ise 1 Hemşire alımı yapacağını belirten belediye adaylardan KPSS şartı aramayacak.
Erdek Belediyesi alımını yapacağı kadrolar için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu´nun 48. maddesindeki niteliklere göre, T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak ve alım yapılacak ilgili meslek dallarındaki eğitime sahip olmak şartları aranacak.
İlgili ilan için adayların en geç 4 Kasım 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekiyor..
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı