Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek Belediyesi Meclis üyeleri mahkemelik oldu

Erdek Belediyesi Meclis üyeleri mahkemelik oldu

Erdek Belediyesi´nde inceleme başlatan İçişleri Bakanlığı´na bağlı müfettişler, imar planlarında ticari işletme olarak görülen...

Erdek Belediyesi´nde inceleme başlatan İçişleri Bakanlığı´na bağlı müfettişler, imar planlarında ticari işletme olarak görülen bir apartmanın zemin katının konuta çevrilmesini içeren 4 Aralık 2019 tarih ve 113 sayılı Meclis kararının altında imzası bulunan Belediye Başkanvekili Hasan Yapakçı, Meclis Üyeleri Nimet Kalafat, Canan Kırdar, Çetin Gül, İbrahim Beyoğlu, İbrahim İlhan, Orhan Narin, Hüseyin Sezer, Huri Güven, Yaşar Ceyhun Mırız, Çişem Tanrıöver Özhan, Burhan Karışık ve Recep Eren´in savunmalarına başvurdu. Halklarında ön inceleme yapılan ve yazılı savunmaları alınan Meclis Üyelerinin ifadelerinin sorumluluklarını kaldıracak hukuki yeterlilikte olmadığına karar veren müfettişler, İçişleri Bakanlığı´ndan soruşturma izninin verilmesini talep etti. 

Bakanlık bahse konu başkanvekili ve meclis üyeleri hakkında soruşturma izni vermesinin ardından, Meclis üyeleri bu gelişmelerden sonra Erdek Adliyesi´nde ifade verdi. 

Haber Merkezi



ali gulmez
3.05.2021 14:28:56
65 ustu markete bile almiyorlar.17 gun hic disari yok hapis .boyle olurmu.ama 65 ustu ise giden vat .

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı