Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Belediyesi´nden Lokma Hayrı

Erdek Belediyesi´nden Lokma Hayrı

Erdek Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı ile Botanik Park Alanı´nda halka Lokma Hayrı gerçekleştirdi.

Erdek Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı ile Botanik Park Alanı´nda halka Lokma Hayrı gerçekleştirdi.

Regaip Kandili dolayısı ile Cumhuriyet Meydanı ile Botanik Park Alanı´nda düzenlenen Lokma Hayrı´na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temennisi ile vatandaşların Regaip Kandili´ni kutlayan Erdek Belediyesi yetkilileri ?Müslümanlar için tövbe etmenin, manevi arınma ve kendini yenilemenin müjdecisi olan Regaip Kandili´nde kendimizi sorgulamaya ve dinin manevi ikliminde gönül huzuru, istikamet ve öz güven kazanmaya, ihtiraslarımızı dizginleyip menfaat ve çekişmelerden uzak kalmaya ihtiyacımız daha da artmaktadır. Tüm hemşerilerimizin Regaip Kandili´ni tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenabı Allah´tan niyaz ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdek Belediyesi tarafından, Regaip Kandili münasebetiyle ilçemiz Cumhuriyet Meydanı ve Botanik Park Alanı´nda Lokma Hayrı devam ederken, Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´´ne bağlı ekipler tarafından da Erdek merkez ve kırsal mahallelerimizde bulunan esnaflara ve vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı.

Regaip Kandili nedeniyle tüm camilerde düzenlenen kutlama programlarında ise Erdek Belediyesi tarafından, vatandaşlara gülsuyu ile lokum ikramında bulunuldu.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false