Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek Belediyesi´nden Nilüfer Belediyesi´ne ziyaret

Erdek Belediyesi´nden Nilüfer Belediyesi´ne ziyaret

Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Bursa´nın Nilüfer ilçesi Belediye Başkanı Turgay Erdem´i ziyaret etti.

Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Bursa´nın Nilüfer ilçesi Belediye Başkanı Turgay Erdem´i ziyaret etti. Yapakçı´nın ziyareti sırasında yanında Erdek Belediyesi Başkan Yardımcısı Canan Kırdar ile meclis üyeleri İbrahim Beyoğlu, İbrahim İlhan ve Murat Çolak da hazırbulundu.
Ziyaretin nezaket ve teşekkür anlamı taşıdığını belirten Yapakçı, şu bilgiyi verdi:
?Turgay başkanın yönetimindeki Nilüfer Belediyesi´nin, özellikle geçtiğimiz yaz aylarında büyük desteğini gördük. Bunun için kendisine teşekkür ettik. Aynı desteğin, önümüzdeki yaz aylarında da süreceğine inanıyoruz. Zaten Turgay başkan da bunu dile getirdi.?
İSTANBUL´A GİTTİLER
Öte yandan Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı ve yardımcısı Canan Kırdar, İstanbul´a gittiler. Yapakçı ve Kırdar, 17 Mart 2021 Çarşamba günü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek bir toplantıya katılacaklar.
Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, ?Büyükşehir Belediyesi´nin danışmanları ve yetkililerinin katılacağı bu toplantıya, ilçelerin belediye başkanları ve başkan yardımcıları davet edildi. Toplantıda CHP´li ilçe belediyelerinin ihtiyaçları görüşülerek, Büyükşehir´in ne şekilde destek olabileceği kararlaştırılacak? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli