Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Belediyesi´ne SODEM ödülü

Erdek Belediyesi´ne SODEM ödülü

?Çiftçiye destek, toprağa bereket? projesi ödül getirdi

?Çiftçiye destek, toprağa bereket? projesi ödül getirdi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düzenlenen törenle başarılı CHP´li belediyelere ödül verdi.
Erdek Belediyesi, ´´Çiftçiye Destek, Toprağa Bereket´´ projesi ile ödüle değer bulundu.
Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yaygınlaştırmak, ortak bir dil kullanımı ile başarılı belediyecilik uygulamalarını Türkiye´de ve dünyada güçlü bir algıya dönüştürmek amacı ile kurulan ve 122 üye belediye ile temsil edilen, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği´nin (SODEM) Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödülleri İzmir Seferihisar´da gerçekleştirildi.
İki gün süren toplantının ikinci gününde ?SODEM Yerel Yönetim Ödülleri 2016? sahiplerini buldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun da katıldığı törende, belde, metropol ilçe, metropol dışı ilçe ve büyükşehir olmak üzere 100 belediyeden 500´ün üzerinde proje başvurusunun geldiği yarışmada başarılı belediyelere ödülleri verildi. Sığacık Euphoria Aegean Resort Spa Hotel´de yapılan toplantıya partililer yoğun katılım gösterdi.
Erdek Belediye Başkanı ödülünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun elinden aldı.
Haber : Önder Balıkçı



sedat önder
16.03.2016 15:58:28
Ödül alınan projenin içeriğinin açıklanmasını bekliyoruz. Çiftçiye destek nasıl olacaktır? Yarın için Büyükşehir Belediyesinin oluruna ihtiyaç duyulacak bir proje mi dir?

Anahtar Kelimeler: Erdek Belediyesi SODEM ödülü
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false