Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek-Çakıl, Kestanelik ve Çayağzı Mahalle yolları asfaltlanacak

Erdek-Çakıl, Kestanelik ve Çayağzı Mahalle yolları asfaltlanacak

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´un, Erdek ziyaretlerinde Çakıl, Kestanelik ve Çayağzı Mahallelerini birbirine bağlayan yolların yenilenmesi sözü yerine getiriliyor.

Erdek Merkeze bağlı Çakıl, Kestanelik ile Çayağzı Mahalle halkının yanı sıra Kapıdağ Turizmine büyük katkı sağlayacak Çakıl-Kestanelik-Çayağzı Kırsal Mahalle yollarında gerçekleşecek asfaltlanma çalışmaları hakkında gazetemize bilgi veren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, Çakıl-Kestanelik Mahallesini bir birine bağlayan 7 kilometrelik toprak yol ile Kestanelik-Çayağzı Mahallesini birbirine bağlayan 2 kilometrelik toprak yolun asfaltlanma çalışmalarının kısa sürede başlayacağını söyledi.
Muhalefetin en iyi yaptığı işi boş konuşmak olarak niteleyen Sever, ?Muhalefet boş konuşur, AK Parti hizmet getirir. Seçimden önce Çakıl-Kestanelik ve Çayağzı Mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan toprak yolun asfaltlanma sözünü verdikten sonra verilen sözü yerine getirmek için gerekli girişimleri başlatan AK Parti Balıkesir Milletvekillerimiz ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız A. Edip Uğur´a teşekkür ediyorum.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Tuncay Ertan



ALİ-VELİ
25.02.2016 08:42:02
Çok ta kıymet bilirler ya !!!

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli