Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek-Çayağzı Mahallesi sahiline sihirli dokunuş

Erdek-Çayağzı Mahallesi sahiline sihirli dokunuş

Erdek İlçesi’ne bağlı kırsal Çayağzı Mahallesi kıyı bandı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sil baştan düzenlendi.

Erdek İlçesi’ne bağlı kırsal Çayağzı Mahallesi kıyı bandı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sil baştan düzenlendi. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdek İlçesi’ne bağlı kırsal Çayağzı Mahallesi’nde 1 kilometrelik kıyı bandında uygulanan Restorasyon ve Çevre Düzenlemesi Projesi kapsamında, halı saha, çocuk oyun alanları kurulurken, doğal zemine uygun yürüyüş yolu, yeşil alanlarda peyzaj çalışmaları hizmete açıldı. 
Peyzaj düzenlemeleri ve spor alanları ile bölgenin turistik değerine değer katan Çayağzı Mahallesi Kıyı Bandı Restorasyon ve Çevre Düzenlemesi Projesi, Çayağzı Mahallesi Muhtarı Kadir Uğur, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile mahalle sakinlerinin katıldığı sade bir törenle geçtiğimiz Cumartesi günü hizmete açıldı. 
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu’da açılışta yaptığı konuşmada “Çayağzı Mahallesi kıyı bandı restorasyon ve çevre düzenlemesi projesini çok önemli buluyorum. Başarılı bir çalışma gerçekleştiğini görüyoruz. Kıyı bandı boyunca yapılan peyzaj düzenlemeleri, spor ve çocuk oyun alanları turistik değeri daha da artırmıştır. Bu alan mahalle sakinlerimizin yanı sıra mahalleye gelen ziyaretçilerimizin hoşça ve huzurlu bir şekilde vakit geçirebilecekleri fevkalade ve önemli bir alan olmuştur. Başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından hizmete giren tesislerin açılışları gerçekleştirildi. 
Haber: Tuncay Ertan 
 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı