Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ak Parti Yardım Kamyonu Türkmenler İçin Yola Çıktı

Ak Parti Yardım Kamyonu Türkmenler İçin Yola Çıktı

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´in organizasyonunda Suriye´deki Bayırbucak Türkmenleri için Erdek merkez ve bağlı mahallelerde başlatılan yardım kampanyası sona erdi.

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı´nın düzenlediği organizasyonla Türkiye´deki il ve ilçe teşkilatları tarafından Bayırbucak Türkmenleri için yardım kam panyası başlatılmıştı 

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları ile Gençlik Kolları yöneticileri, Erdek Belediyesi´nin AK Partili Meclis üyeleri, AK Partinin mahalle temsilcileri, parti üyeleri ile hayırsever vatandaşlar tarafından toplanılan yardımlar paketlenip kamyona yükleyerek Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı´na gönderildi.
Sever: ?Elimiz kolumuz bağlı duramazdık?
Toplanan yadımların kamyona yüklenmesi sırasında konu hakkında açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, yardım kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
?Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu´nun da önemle üzerinde durduğu Bayırbucak Türkmen kardeşlerimize yardım kampanyası, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından tüm il ve ilçelerde başlatılmıştı.? şeklinde konuşan Sever, ?Türkmen kardeşlerimizin açken biz burada elimiz kolumuz bağlı duramazdık. Bayırbucak´taki ihtiyaç sahiplerinin bir nebze olsun yarasına merhem olabiliyorsak ne mutlu bize." dedi.
Sever, ?Erdek´ten Balıkesir´e gönderilen yardımlar içerisinde 200 adet battaniye, 450 adet kadın, erkek ve çocuk giyim malzemesi, 120 çift kışlık bot, 250 kutu çocuk maması, 110 paket çocuk bezi, 100 paket hijyenik bez, muhtelif çeşit ve miktarda yiyecek malzemesi ile ilk yardım malzemesi bulunduğunu kaydetti.
Giyim eşyalarının hiç kullanılmamış ve yeni olduğu bilgisi veren Sever, Bayırbucak Türkmenleri için başlattığımız yardım kampanyasına katkı veren Çakıl ve Ballıpınar Mahalle halkı, Geçiciler Balıkçılık, Şahinler İnşaat, Gülmüş Hafriyat-Nakliyat-Kum-Çakıl-İnşaat Taahhüt Ticaret Ltd.Şti., S.S. Erdek Minibüsçüler Yolcu Nakliyat ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Çinallar Dayanıklı Tüketim Malları LPG ve Petrol Ürünleri Ltd. Şti., HAPYY Market-Erdek, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Erdek Şubesi-Erdek Terminal ile Liman personeli ve hayırsever halkımıza göstermiş oldukları duyarlılıklarından dolayı emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor bir kez daha teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Haber Merkezi

/resimler/2016-1/26/1702063487569.jpg

 

 



Anahtar Kelimeler: Erdek Beyazlara Büründü
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false