Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek DEVA Partisi sahaya indi

Erdek DEVA Partisi sahaya indi

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, ?milletimizin mutsuzluğuna son vermek üzere yola çıktık?

DEVA Partisi´nin Erdek´te kurucu İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetimi, aileleriyle birlikte tanışma ve istişare toplantısıyla bir araya geldi.
Erdek Çuğra Bölgesi Motta Restoranda düzenlenen yemekli toplantıda DEVA Partisi´nin misyonunu ve yapacakları çalışmaları anlatan Kurucu İlçe Başkanı Murat Sever, DEVA Partisi Lideri Ali Babacan´ın ekonominin dümeninde olduğu yıllarda ülkemizde kişi başına düşen milli gelirin 12 bin 480 dolara kadar çıktığını hatırlattı.
Liderleri Ali Babacan´ın önemli gerekçelerle AKP´den ayrıldıktan sonra, bugünün iktidarının yanlış ekonomi politikalarıyla milli geliri 8 bin dolara kadar aşağıya çektiğini ifade eden Sever, halkımızı hızla fakirleştiren bu mutsuzluğun önüne geçmek ve ülke genelinde insanların tamamının mutlu olabilmesi için var güçleriyle mücadele edeceklerini açıkladı.
DEVA Partisi´nin kuruluşunda özgürlüklerin ve ülke insanlığının mutluluğunun yattığına vurgu yapan Sever, ?Toplumumuzun geneli mutsuz, dolayısıyla toplumun genelini kapsayacak politikalar üreteceğiz. Geçtiğimiz yıllarda AK Parti´de ilçe başkanlık görevini yürütmüştüm, uzun süredir siyasette yoktum. Kötü giden bu gidişatı kabul edemezdim DEVA ailesine katılmaya karar verdim.? dedi.

DEVA Partisi´ne büyük bir ilgi olduğuna dikkat çeken Sever, ?Teşkilatlanmamıza ilişkin büyük talep var. Tüm kararlarımızı heyet olarak alıyoruz. Ortak aklı önemsiyoruz. 2021´de yapılmasını beklediğimiz olası erken seçime hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Tedbirlerini alan bir partiyiz, ciddiyet içerisinde alıyoruz. Sürprizlere hazırlıksız yakalanan bir parti değiliz. Tüm sistemimiz, ekibimiz ile ciddiyet içerisinde hazırlığımızı yapıyoruz. Erken seçim olmadığı takdirde 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlere zaten hazır olacağız.? diye konuştu.
DEVA Partisi´nin siyaset anlayışını da paylaşan Sever, ?Demokratik, çoğulcu, hukukun üstünlüğüne dayalı laik bir siyaset anlayışı güdüyoruz. Ülkemizin ve bölgemizin sorunlarını biliyoruz, bu sorunlara deva olmak istiyoruz. Toplumun her kesiminin sesi olacak, birleştirici bir teşkilatlanma gerçekleştireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, kasıtlı olarak fakirleştirilmek istenen milletimizin hak ettiği milli gelir rakamlarına tekrar ulaşabilmesi için buradayız, hedefimiz iktidar olmak.? diyerek sözlerine ekledi.
Yemekli toplantı, Erdek DEVA ailesinin siyasi sohbetleriyle devam etti.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek DEVA Partisi sahaya indi
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli