Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Erdek DEVA´da görev dağılımı

Erdek DEVA´da görev dağılımı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe yönetim kurulunda görev bölümü dağılımı belli oldu.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe yönetim kurulunda görev bölümü dağılımı belli oldu.
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´in başkanlığında gerçekleşen görev bölümü dağılımında, İlçe Hukuk ve Adalet İşleri Başkanlığı´na Şamil Arslan getirildi.
Teşkilat bünyesindeki diğer başkanlıklara ise şu isimler seçildi: İlçe Teşkilat, Seçim İşleri, İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanlığı´na Dilek Ener, İlçe İdari-Mali İşler Ve Bilgi-İletişim Sistemleri Başkanlığı´na Metin Elitok, İlçe Tanıtım Ve Halkla İlişkiler Başkanlığı´na Uğur Kerem Demirci, İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanlığı´na Buse Çile, İlçe Kadın Çalışmaları Başkanlığı´na Saliha Özgü, İlçe Ekonomi İşleri, Sektörel Gelişmeleri İzleme, Dijital Dönüşüm ve Teknoloji İzleme Başkanlığı´na Selin Elitok, İlçe Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler, Kültürve Sanat Çalışmaları Ve Dış İlışkiler Başkanlığı´na Gökhan Fıçıcıoğlu, İlçe Yerel Yönetimler, Şehircilik, Doğa Hakları ve Çevre Başkanlığı´na Murat Gürses, İlçe Sekterliğine Kerim Çile getirildi.
Görev dağılımın ardından DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever şöyle konuştu: ?Partimizin 1. olağan kongresinin ardından yönetim kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda, yönetim kurulumuz arasındaki görev dağılımlarını tamamladık. Birlik ve uyum içinde çalıştığımızın göstergesi olarak tüm kararlarımızı oy birliğiyle aldık. Yönetim kurulu arkadaşlarıma, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hepsinin görevlerini layıkıyla yapacağına, ortak akılla ve istişare içerisinde Erdek´teki tüm dinamiklerle uyum içinde çalışacaklarına inancım tamdır. Görev dağılımının tamamlanmasının ardından sahadaki çalışmalarımız daha da hız kazanacaktır. Arkadaşlarım, kendi sorumluluk alanlarıyla ilgili çalışmalara vakit kaybetmeden başlayacaklar. Kaybedecek zamanımız yok, dertlere DEVA olmak için yola çıktık, Cenabı Hak bizleri mahcup etmesin.?
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek DEVA görev dağılımı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı