Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Ekim ayında "doğalgazı" kullanmaya başlayacak

Erdek Ekim ayında

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı Erdek´te

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ilçemizi ziyaret etti.

Cumartesi günü Ak Parti İlçe Tekilatı ile bir araya gelen Subaşı  altyapı çalışmaları devam eden doğalgaz´ın Ekim ayından itibaren kullanılabileceğini belirtti.

Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve yönetiminin hazır bulunduğı toplantıda Erdek ile ilgili projeler de görüşüldü.

Gönenli olduğuna dikkat çeken Yavuz Subaşı kendisinin Erdek-Bandırma-Gönen-Manyas ilçelerinin sorunlarıyla yakından ilgileneceğini söyleyerek "Bilindiği gibi Erdek´e doğalgaz getirilmesi için kazı çalışmaları sürüyor. Bana gelen bilgi dahilinde Erdek´te doğalgazı Ekim ayından itibaren başvurada bulunan aboneler kullanmaya başlayacaklar. Hükümetimizin yapmış olduğu bu hizmetlere sahip çıkmamız gerekiyor. Bu sebeplede doğalgaz hizmetini kimse üzerine almaya kalkmasın. 13-14 ay maaş veremeyen bir belediye Doğalgazı getirmesi söz konusu bile değildir. Belediyenin buradaki görevi doğalgaz boruları için yer tahsis etmesi ve kazı izini vermesidir. " diyerek doğalgaz ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Bandırma- Edincik üzerine yapılacak olan büyük bir RO-RO limanı sayesinde Erdek´in rahat bir nefes alacağınıda söyleyen Subaşı " Dünyanın en büyük limanı olan "SİNGLE" gibi bir liman Edincik altına yapılma projesi devam ediyor.

10 yıl içerisinde bu dev projenin gerçekleştiğini göreceksiniz. Bu sayede ağır tonajlı araçlar şehir merkezine girmeden buraya yapılacak limandan gemilere binecekler. Ayrıca Ben seçim çalışmaları kapsamında büyük bir özveriyle çalışan Erdek Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde çok çalışmalarını istiyorum." diyerek sözlerine son verdi.

Daha sonra Milletvekili Yavuz Subaşı ve beraberindeki ilçe teşkilatı doğalgaz altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden  bilgi aldılar.

Haber:Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false