Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek Halk Eğitim Merkezi yılsonu karma sergisi açıldı

Erdek Halk Eğitim Merkezi yılsonu karma sergisi açıldı

Serginin açılışı için düzenlenen törene protokol ve halk büyük ilgi gösterdi.

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 2017/2018 eğitim öğretim dönemi kursiyerlerin yaptıkları el emeği işi ürünlerinin yer aldığı sergi ilçemizde törenle açıldı.
Erdek Öğretmenevi önünde gerçekleşen açılış törenine Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Erdek Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Ali Tetik, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak,İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Adem Erdem Eren, siyasi parti başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve kursiyerler katıldı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan sergi töreni, Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan´ın konuşmasıyla devam etti.
Müdür Alkan, törende yaptığı konuşmada, halk eğitim merkezlerinin artık sadece dikiş ve nakış kursu veren yerler olarak bilinen alışılmışlığı kırdığını belirtirken, ?Halk Eğitim Merkezleri yalnız biçki nakış kursu olarak anılan yerler olmaktan çıkmış her yaşa ilgiye ve çağın ihtiyaçlarına uygun eğitimlerin verildiği hayat boyu öğrenme merkezlerine dönüşmüştür. 7 den 77 ye her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlenmektedir her zaman her yerde herkes için eğitim sloganıyla kurslarını sürdürmektedir.? dedi.
Erdek Halk Eğitim Müdürü Bekir Alkan´ın konuşmasının ardından, kurslarını başarı ile tamamlayan öğrencilerin sertifikaları, ilçe protokolü tarafından dağıtıldı.
Sertifika töreni ardından serginin açılış kurdelesi kesilerek halk eğitim kursiyerlerinin yıl boyunca gerçekleştirdikleri eserler katılımcılar tarafından incelendi.
Erdek Öğretmenevi önünde açılan sergi, Cuma gününe kadar açık kalacak.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli