Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek İlçe Millî Eğitim Müdürü Camgöz:

Erdek İlçe Millî Eğitim Müdürü Camgöz:

?Sorunsuz ve başarılı bir yılı geride bırakıyoruz?

Erdek İlçe Millî Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, ?Sorunsuz ve başarılı geçen 2016-2017 eğitim-öğretim yılını geride bırakmak üzereyiz? dedi.
Cuma günü karnelerin verileceğini belirten Camgöz, şu değerlendirmede bulundu:
?Cuma günü, merkez ve kırsal mahallelerimizdeki bazı okullarımıza giderek, öğrencilerin karnelerini alışları sırasındaki mutluluklarını onlarla paylaşacağım. Bu yıl, BENGİ projesi kapsamında da ilçemizde güzel işler gerçekleşti. Amacına ulaşan çok olumlu çalışmalar yapıldı. Aynı projenin spor koordinatörü, İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Salman Koçu ve tüm beden eğitimi öğretmenleri de kutlanmayı hak etti.

Bu çalışmaların yer alacağı bir yıl sonu bültenini hazırlıyoruz. Bu bülteni okullarımızın yanı sıra halkımız, esnafımız ve basınımıza ileteceğiz. BENGİ´ye destek veren sayın kaymakamımıza, diğer daire müdürlerine, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize, velilerimize, halkımıza, esnafımıza çok teşekkür ediyorum.?
HALK EĞİTİM´İN BAŞARISI
Bekir Alkan´ın yönetimindeki Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nün de yıl boyunca çok başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayan Camgöz, ?Bir yıllık bu emeği, yıl sonunda açtıkları sergilerle de ortaya koydular. Onlar da kutlanmayı hak etti? diye konuştu.
İKİ OKULDA FİZİKİ SIKINTI VAR
Bu yıl, ilçedeki iki okul binasında fiziksel sıkıntı yaşadıklarına işaret eden Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, şunları söyledi:
?Atatürk İlkokulu ile Nerime Yüksel İlkokul ve Ortaokulu´nda öğrenci yığılmaları yaşadık. Bu nedenle Atatürk İlkokulu´nda ikili öğrenim yapılmak zorunda kalındı. Ancak, Millî Eğitim Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda, 2019 yılında, ülkemizde ikili öğretim yapılan okul kalmayacak.?
2016-2017 eğitim-öğretim yılında, ilçedeki okullarda sadece 8-9 ücretli öğretmen çalıştığını, sınıf mevcutlarının ise ideal ölçü olan 18-20 kişiyi aşmadığını belirten Camgöz, sorunsuz bir yılı geride bırakmak üzere olduklarını açıkladı.
ÖĞRETMEN EVİ SEZONA HAZIR
Kendilerine bağlı Erdek Öğretmen Evi´nin de yaz sezonuna hazır olduğuna dikkat çeken Camgöz, ?Öğretmen Evi´mizde 38 normal, 3 süit olmak üzere 41 oda bulunuyor. Yaz için rezervasyonlar da hemen hemen doldu? diye konuştu. Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli