Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Camgöz:

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Camgöz:

?Eğitimde kaliteyi arttırmak öncelikli hedefimiz?

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılına ilişkin mesaj yayınladı.
Erbil mesajında ?Yeni bir eğitim öğretim yılının başında bulunduğumuz şu günlerde yeni yıla başlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Gençlerimizin vatanını, milletini seven, bilgili, bilinçli, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel değerlere saygılı, çevreyi ve doğayı koruyan, ruh ve beden sağlığına sahip, doğru düşünen ve sağlıklı karar veren bireyler olarak yetişmesi en büyük hedefimizdir. Hedeflerimiz doğrultusunda, eğitim hizmetlerinin kalitesinin yükseltmek ve eksiklerimizi gidermek için gerek devletimiz gerek özel sektör ve gerekse sivil toplum örgütleri ile iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.? dedi.
Camgöz ?Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gelişen bilgi çağında vatanımız adına geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımıza yapacağımız yatırımların ne kadar değerli ve önemli olduğunun bilincindeyiz. Müdürlüğümüzce Erdek İlçesi eğitim bölgesindeki tüm okul, kurumlarımızda yaz tatili sürecinde tüm eksiklerimizi tamamlayarak yeni eğitim öğretim yılına hazır giriyoruz. 

Eğitim altyapısı problemi bulunmayan ilçemizde tüm olanaklarımızı çocuklarımızın en verimli biçimde kullanabilmesi için seferber etmeye çalışıyoruz. Önceki yıllarda başarıyla uyguladığımız eğitimin niteliğini arttıracak, destekleyecek birçok faaliyet ve proje eğitimin her alanında üzerine konularak yeni eğitim öğretim yılında da uygulanmaya devam edeceğiz.? ifadelerini kullandı.
Çocukların ve gençlerin geleceğini şekillendiren eğitim sürecinin, sadece bireylerin değil toplumun geleceği için de büyük önem taşıdığını dile getiren Camgöz ?Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten tek yer okuldur. Eğitimin hayatımız boyunca ne kadar önemli bir süreç olduğunu unutmamalıyız. Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakar-lıklarla görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin 2019/2020 eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı