Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Muhtar Ali Aydın, 30 yıllık esnaftı!

Muhtar Ali Aydın, 30 yıllık esnaftı!

Erdek İlçesi merkez Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, Sevinç Market adıyla 1989 yılından bu yana çalıştırdığı işyerini kapattı.

Erdek İlçesi merkez Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, Sevinç Market adıyla 1989 yılından bu yana çalıştırdığı işyerini kapattı.
1989 yılından bugüne kadar yürüttüğü esnaflık mesleğini 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle sona erdiren Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, esnaflık mesleğini terk ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. 

Veda mesajı niteliğindeki açıklamasında, mahalle sakinlerinin yeni yılını kutlayan Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın, esnaflık mesleğini terk etme gerekçesi olarak, ?Muhtarlık makamında daha aktif olabilmek´ olarak işaret etti.
Bundan böyle artık tamamen muhtarlık görevine odaklanacağını söyleyen Muhtar Aydın, mesajını şöyle sürdürdü: Erdek İlçesi Kanava Bölgesi´nde 1989 tarihinden itibaren çalıştırdığım Sevinç Market adlı işyerimi 31 Aralık 2019 tarihi ile resmen ve fiilen kapatmış bulunuyorum. Üzerimde emeği bulunan tüm kamu/özel kurum ve kuruluşların temsilcilerine, siyasi partilerin temsilcilerine, ilçemiz halkına canı gönülden teşekkür ederim. 30 yılı aşkın bir süredir beni bugünlere getiren mahalle sakinlerimi muhabbetle selamlıyor, ebediyete intikal etmiş büyüklerimi rahmet ve saygıyla anıyorum. Mahallemde ikamet eden tüm komşularıma yazlık ? kışlık şeklinde ayırt etmeden her birine ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum. Bilmeden farkında olmadan kırdıklarım olduysa affınıza sığınıyorum. Hakkınızı helal ediniz, hepinizi çok seviyorum. 2020 yılının tüm halkıma sağlık ve sıhhat getirmesi dileklerimle.?
Haber : Tuncay Ertan



Burhan Çelme
4.01.2020 01:07:20
Yolunuz açık olsun Selamlar

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli