Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek İmam Hatip Lisesi´ne eTwinning Okul Etiketi ödülü

Erdek İmam Hatip Lisesi´ne eTwinning Okul Etiketi ödülü

Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü´nce, Avrupa´daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürütülen başarılı çalışmaları nedeniyle

Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü´nce, Avrupa´daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürütülen başarılı çalışmaları nedeniyle, Brüksel´de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service CCS) tarafından 2019-2020 eTwinning Okul Etiketi ödülü verildi.
Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2019-2020 başvuru döneminde Avrupa Birliği eTwinning Merkezi Destek Servisi tarafından seçilerek, eTwinning Okul Etiketi kazanan Avrupa´daki 1.004 okuldan biri olmayı başardı.
Avrupa´da 1.004, Türkiye´de 298, Balıkesir bölgesinde 8, Erdek´te ise tek okulun eTwinning Okul Etiketi´ne layık görülmesi Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu A.İ.H.L için ayrıca gurur kaynağı oldu. 

eTwinning Okulu olarak seçilen okullar dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar alanında bölgesinde öncü kabul ediliyor. eTwinning okulu olarak seçilen okullara onurluk, bayrak, sertifika, web sitesi için dijital rozet, bültende yer alma gibi ödüllerin verilmesi planlanıyor.
Bu girişimde eTwinning okulu olarak seçilen okulların 2019-2020 eğitim-öğretim yılında uluslararası toplantılara davet edilmesi planlanırken, hali hazırda okulun İngilizce Öğretmeni Sevcan Alkan ve Tarih Öğretmeni Ebru Güzel tarafından 5 ayrı uluslararası proje yürütülmekte olup tüm bu gelişmeler ışığında bölgesindeki birçok okula öncülük yapan Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin, yepyeni projeleri ve çalışmaları ile uluslararası platformda adından söz ettirmeye devam edeceği öğrenildi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı