Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdek İYİ Parti ilk toplantısını yaptı

Erdek İYİ Parti ilk toplantısını yaptı

İYİ Parti Erdek İlçe Teşkilatı ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İYİ Parti Erdek İlçe Teşkilatı ilk toplantısını gerçekleştirdi.
İYİ Parti Erdek Kurucu İlçe Başkanı Arif Demir, önderliğinde yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Görev bölümü dağılımının yapıldığı İYİ Parti Erdek İlçe Teşkilatında gerçekleşen toplantı sonrası bir açıklama yapan Başkan Arif Demir, İYİ Partinin yeni kurulmuş bir parti olduğunun altını çizip MHP´nin devamı olmadıklarını söyledi.
İYİ Parti´yi tamamen kendi başına tüm görüşleri kucaklayan bir parti olarak niteleyen Başkan Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Bizim partimizin görüşü belli. Türkiye´yi ve bayrağını seven herkes bizim partimizin içerisinde yer alabilir. Hepimiz el birliği ile çalışırsak hedefe neden ulaşmayalım? neden Cumhurbaşkanlığı bizim olmasın? neden ülkeyi en iyi şekilde biz idare etmeyelim? Bizim tüzüğümüzde diğer tüzükte olmayan 4. madde var. Kadına şiddet, cinsel istismar, herhangi bir terör örgütü bunlarla ilgili ceza almış olanlar cezaları affedilmiş olsa dahi yönetim kurulu üyeliğini bırakın üye olarak dahi kayıtlarını bile kabul etmiyoruz. Biz bu bağlamda herkese kucak açacağız ev ev kapı kapı gezerek kendimizi anlatacağız.? dedi.
Konuşmasının sonunda Başkan Demir, 12 Temmuz 1995 yılında şehit düşen Jandarma Er Şehit Gürdeniz Erdoğmuş´un kabri ile ailesini ziyaret etmek üzere Erdek İlçesi Ormanlı Mahallesi´ne gideceklerini sözlerine ekledi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli