Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Erdek İYİ Parti´den gazetemize ziyaret

Erdek İYİ Parti´den gazetemize ziyaret

İYİ Parti Erdek İlçe Teşkilatı gazetemizi ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde kongre sürecini tamamlayan İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Yeni Erdek Gazetesi´ni ziyaret ettiler.

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ve yönetim kurulu üyeleri gazetemiz muhabiri Tuncay Ertan tarafından konuk edildi.

Başkan Demir ziyarette yaptığı konuşmada "Bizler İYİ Parti olarak kongre sürecimizi tamamladık. Çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Erdek´te her şey daha iyi olacak.? dedi.

İYİ Partililer olarak yerel basını çok önemsediklerini vurgulayan Başkan Demir, ?Günlük olarak zor şartlar altında çıkan gazeteniz sıcağı sıcağına gelişen olayları kamuoyuna ulaştırıyor. Biz siyasetçiler için hem yerel hem de ulusal basın çok önemli. Bizlerin halkın üzerindeki gözü basın mensuplarıdır. Yerel basının çok zor şartlarda ayakta durduğunu biliyorum. Yerel basın desteklenmelidir. Bu vesile ile gazeteniz bünyesinde çalışan emeği geçen herkese başarılar diliyorum." dedi.

Başkan Demir´in konuşmasının ardından söz alan Yeni Erdek Gazetesi muhabiri Tuncay Ertan´da, başkan Demir ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber : Mesut Beycan



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti gazetemize ziyaret
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu