Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek İYİ Parti´den mahalle ziyaretleri

Erdek İYİ Parti´den mahalle ziyaretleri

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ve yönetimi, ilçemize bağlı Ocaklar ve Narlı mahallelerini ziyaret etti.

İlk olarak Kapıdağ Yarımadası´nda eğlencenin merkezi olarak ünlü Ocaklar Mahallesi´ni ziyaret eden İYİ Parti Erdek heyeti, esnaf ve mahalle sakinlerini ziyaret ederek üyelik başvurularını kabul edip, parti üyelerinin rozetlerini taktı.
Ocaklar´dan sonra Narlı Mahallesi´ne geçen İYİ Partililer, burada mahalle sakinleri ve esnaf ile buluşup parti projelerini anlatarak, üyelik başvurularını kabul ettiler ve üye partililerine rozetlerini takdim ettiler.
Başlattıkları mahalle gezileri hakkında basına bilgi veren İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, "İYİ Parti ile ilgili sorusu olan mahalle sakinlerimiz ve esnafımızla sohbet etmek için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Başlattığımız ziyaretlerimiz ilerleyen günlerde Kapıdağ yarımadamızdaki diğer mahallelerimizde de halkın içinde, halkın arasında olacak şekilde devam edecek. İYİ Parti olarak Erdek´te hızla büyüyüp hızla güçleniyoruz." dedi.

Ziyaret ettikleri Ocaklar ve Narlı mahallelerinde esnaf ve mahalle sakinlerinden kendilerine yoğun bir sevgi gösterisi olduğunu ve bundan dolayı da çok mutlu olduklarının altını çizen İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Demir, ?Hem kendimizi anlattık, hem de üye kayıtları oldu, rozetlerini taktık. Herkesle sohbet edip sorunlarını dinledik. Çalışmamız çok verimli geçti diyebilirim. Vatandaşlarımızın İYİ Partiye teveccühlerini görmek bizleri gururlandırdı.? diyerek sözlerine ekledi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin salı günü partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında, erken seçim için tarih vermesini de değerlendiren İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, seçime hazır olduklarını söyleyip, erken seçimle iktidarın seçim hezimetini daha erken tarihte yaşayacağını dile getirdi.
Erken seçim önerisinin, baraj sorunu yaşayan iktidarın küçük ortağı tarafından açıklandığına dikkat çeken Demir, ?Erken seçim bu iktidarın hezimetinin daha erken olmasının önünü açacaktır. Türk milletinin mevcut iktidardan kurtulmasını sağlayacaktır. Milletimize hayırlı olsun. Bu gelişme İYİ Parti olarak bizi de mutlu etmiştir. Seçime katılmamızla ilgili hiçbir sıkıntı olmayıp, tüm teşkilatlarımızla Türkiye´de ve Erdek´te seçime hazırız.? diyerek konuşmasını noktaladı.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti mahalle ziyaretleri
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli