Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdek İyi Partililer İstanbul´dan döndüler

Erdek İyi Partililer  İstanbul´dan döndüler

Genel Başkan Meral Akşener´in 23 Temmuz´da Afyon-Sandıklı çalıştayında 12 Ağustos tarihi için olağan üstü kurultay kararı alıp...

Genel Başkan Meral Akşener´in 23 Temmuz´da Afyon-Sandıklı çalıştayında 12 Ağustos tarihi için olağan üstü kurultay kararı alıp kendisininde secimdeki başarısızlık sorumluluğunu üzerime alarak istifa ederek, kurultayda aday olmayacağını açıklamıştı.
Bunun gelişmeler üzerine, Türkiye genelinde tüm il ve ilçe Başkanları ile delege ve milletvekileri Meral Akşaner´in tekrar partinin başına geçerek, Olağan üstü kurultayda tek aday olarak gösterilmesi kararı alınmış ancak Akşener´in tekraraday olmayacağını belirtmişti.
Bunun üzerine 81 il başkanlığı ve ilçe Başkanları ikna etmek için 28 Temmuz 2018 cumartesi günü Akşener´in İstanbul Beylerbeyindeki evinin önünde ikna için toplanma kararı alındı.
Balıkesir il teşkilatı olarak, İyi Parti İl Başkanı Nedim Tuna, Erdek ilçe Başkanı Arif Demir, Burhaniye ilçe Başkanı Erdoğan Kahya, Ayvalık ilçe başkanı Mehmet Yamaç, ilçe Bşk. Yardımcıları, İl sekreteri Özgür Özcan ve İl divan kurulu üyelerinden oluşan 50 kişilik bir grup otobüsle İstanbul´a hareket edildiği, Meral Akşener´in evinin önünde, Türkiye genelinden gelen il ve ilçe başkanları, parti üyeleri, GİK üyeleri ve milletvekillerinin tümünün katılımıyla ikna görüşmelerine başlandığı, Saat 18.30 da Koray Aydın ve Bülent Türkkan´ın açıklamaları ile sayın genel başkanın dün toplanan İyi Parti Başkanlık divanının toplantısına Meral Hanım ´ın başkanlık yapacağı müjdesini vermişlerdir. Evin önünde bekleyen kalabalığın ısrarı üzerine Sayın genel başkan Akşaner evden çıkarak, 6 gündür evinin önünden ayrılmayan partiler ile milletvekillerine, il ve ilçe başkanları ve üyelere teşekkür ederek evlerinize dönün, mesajlarınızı aldım dedi. Bunun üzerine tüm illerden gelen partililer oradan ayrıldıkları öğrenildi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli