Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Kaymakamı Atasoy, MHP heyetini ağırladı

Erdek Kaymakamı Atasoy, MHP heyetini ağırladı

MHP Erdek İlçe Teşkilatı, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy´u ziyaret etti.

MHP Erdek İlçe Teşkilatı, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy´u ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevine geçtiğimiz ay gerçekleşen kongresinde seçilen Fatih Bağcı ve yönetim kurulu dur durak bilmeden çalışmalarına devam ederken ziyaretlerini de sürdürüyor.
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy´u makamında ziyaret eden MHP İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Bağcı, ?İlçemizin kaymakamlık görevini sürdüren Kaymakamımızı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. İnşallah Erdek için hep birlikte güzel hizmetler edeceğiz. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ederiz.? dedi.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, MHP Erdek İlçe Teşkilatının yaptığı ziyaretten memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.
MHP Erdek İlçe Başkanı Fatih Bağcı´nın Kaymakam Atasoy´a yaptığı ziyarete, partisinin yönetim kurulu üyesi Arif Kılıç ile Erdek Belediye Meclisi´nin MHP´li üyesi M. Ali Yağcı eşlik etti.
Kaymakam Atasoy´un MHP heyetinden sonraki konuğu Erdek İlçesi kırsal Çakıl Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gündoğan oldu.
Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, Çakıl Mahallesi Muhtarı Gündoğan´la birlikte çalışmanın önemine bir kez daha dikkat çekip, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ardından Çakıl Mahallesi Muhtarımız Hüseyin Gündoğan´ın ziyaret ettiği Sayın Kaymakamımız, birlikte Erdek için çalışmanın önemine bir kez daha dikkat çekerek ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli