Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek MYO Müdürü Mazak:

Erdek MYO Müdürü Mazak:

?Erdek, elindeki değerleri iyi pazarlayamıyor?

Erdek Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Ali Mazak, hâlen okullarının ?Turizm İşletme? ve ?Yönetim Organizasyonu? bölümlerinde 479 kayıtlı öğrencinin bulunduğunu açıkladı. Mazak, bunların 241´inin kız, 238´inin erkek öğrenci olduğunu, okullarında yedisi kadrolu olmak üzere 10 öğretim üyesi bulunduğunu belirtti.
1954 yılında, Mersin´in Erdemli ilçesinde doğan ?İktisat Doktoru? olup tarik konusunda mastırı, insan kaynakları konusunda ise doktorası bulunan Mazak, önceki yıllarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nde turizm müdürü, Kütüphaneler Müzeler Müdürlüğü, Kültür Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu.
Erdek´in cennetten farksız bir yöre olduğuna işaret Mazak, ?Erdek, doğası, tarihi, ekolojisi, coğrafyası ve deniziyle paha biçilmez bir cennet. İnsanları çok sıcak. Ancak bu değerlerini iyi pazarlayamıyor. Örneğin, artık tüm dünya için çok önemli durumda bulunan inanç turizminden yararlanamıyor. Seyitgazi´deki yatır bile iyi değerlendirilse, Erdek´e büyük kazanç sağlar. Bu arada ilçede sanat ve kültür etkinlikleri hiç yok. Kısacası Erdek, elindeki değerleri iyi pazarlayamıyor? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



Gül Örgün
24.10.2016 19:57:35
Doğru tespitler, dile getirdiğiniz için teşekkürler. Ancak belediyeler halkın beklentilerine bağlı olarak cevap vereceğine göre; demek ki Erdek halkı halinden memnun...

Anahtar Kelimeler: Erdek Müdürü Mazak
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli