Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Erdek MYO şeref kürsüsünde

Erdek MYO şeref kürsüsünde

Erdek Meslek Yüksekokulu (MYO) birincisi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü öğrencisi Aysel Çoban oldu

Erdek MYO´nun bağlı olduğu Bandırma 17 Eylül Üniversitesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezunları için Bandırma 17 Eylül Stadyumu´nda mezuniyet töreni düzenledi.
Mezuniyet törenine, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bandırma-Erdek-Gönen ve Manyas Meslek Yüksekokulu öğrencileri katıldı.
Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir´in ev sahipliğinde düzenlenen törene; Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, il ve ilçe protokolü, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile üniversitenin akademik personeli ve öğrencilerin aileleri katıldı.
Erdek Meslek Yüksekokulu birincisi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Aysel Çoban, ikincisi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Elif Arapoğlu, üçüncüsü Yerel Yönetimler Bölümü öğrencisi Melahat Öztetik´e başarı belgelerini, plaketlerini ve ödüllerini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter´i Mehmet Gürbüz takdim etti.
Haber: Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler: Erdek şeref kürsüsünde
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı