Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek MYO´da restorasyon

Erdek MYO´da restorasyon

Üniversitenin klibi beğenildi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü, hazırladığı bir tanıtım klibini sosyal medyada servise sundu. Çok beğenilen klipte üniversite, çeşitli yönleriyle tanıtılıyor.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversiteye ait yerleşkelerin bulunduğu Bandırma, Gönen, Manyas ve Erdek ilçelerinin, aynı zamanda başta Manyas Kuş Cenneti, Kapıdağ Milli Parkı, kaplıcaları, antik kentleri, denizi, yeşili, tarihi ve doğasıyla bir cennet konumunu taşıdığını belirtirken, şunları söyledi:
?İstanbul, Bursa, Çanakkale, Manisa ve İzmir gibi büyükşehirlere yakınlığı, karayolu, denizyolu ve demiryolu ile seyahat imkanları ve önemli bir kavşak olma niteliği taşıyan konumu, yurt içi ve yurt dışından gelen öğrenciler için büyük bir avantaj oluşturmaktadır. Üniversite yerleşkelerimizin bulunduğu Güney Marmara; tarım, hayvancılık, sanayi, ticaret, enerji ve turizm alanlarında gelişmiş bir bölge olma özelliği taşımaktadır. Özellikle Bandırma Limanı, bölge ekonomisi için önemli bir gelişim fırsatı oluşturmaktadır.?
Bandırma, Gönen, Manyas ve Erdek Meslek Yüksek Okullarına bu yıl, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ile Adalet Meslek Yüksek Okulu´nu da ekleyerek, bu okulların sayısını 6´ya yükselttiklerine işaret eden Özdemir, ?Merkez yerleşke Bandırma Meslek Yüksek Okulu yerleşkesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi yerleşkesi olmak üzere Bandırma´da 3 yerleşkemiz bulunmaktadır. Diğer yerleşkelerimiz ise Gönen, Manyas ve Erdek´te yer almaktadır? dedi.
ERDEK MYO RESTORANI YENİLENİYOR
Bu arada, personelin ve öğrencilerin hizmetine sunulmak üzere deniz kenarında bulunan Erdek Meslek Yüksek Okulu(MYO) yerleşkesi içinde yer alan restoran binasında da tadilat çalışmaları başlattıklarını belirten Rektör Özdemir, ?Çalışmalar kapsamında yerleşkeye bir de konferans salonu inşa edilecektir? dedi.
Haber: Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdek restorasyon
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli