Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdek MYO´nda Kepler havaya

Erdek MYO´nda Kepler havaya

Okuldan 120 öğrenci mezun oldu

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi´ne bağlı Erdek Meslek Yüksek Okulu´nun(MYO) 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı. Böylece 23 Nisan 2015´te kurulan Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi, ilk mezunlarını verdi. Okulun bahçesinde gerçekleştirilip, ?Turizm İşletmeciliği? ve ?Yerel Yönetimler? bölümlerinde 120 öğrencinin mezun olduğu törene Erdek Kaymakamı İsmail Karadaş, Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Alper Yeniel, Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Kocatürk, diğer konuklar ve veliler katıldı.
Törenin açış konuşmasını, mezun öğrenciler adına okul birincisi yapan Alperen Kurbanoğlu, duygularını dile getirdi.
Ardından düşüncelerini açıklayan Erdek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yakup Ülker, mezun öğrencilere seslenirken, ?İki yıl boyunca var gücünüzle çalıştınız ve bugün aramızdan ayrılıyorsunuz. Burada aldığını bilgi ve becerileri, iş yaşamına yansıtarak başarılı olacağınıza eminiz. Ancak eğitim yaşamınız henüz bitmedi. Bundan sonra ?yaşam boyu eğitim´ süreci başlıyor. Unutmayınız ki bu süreç daha zor ve daha meşakkatlidir. Başarılı olmak için akıl ve bilimi rehber edinerek daha fazla çalışmalısınız. Sizlere güvenerek, hepinizi kutluyorum? dedi. 

/resimler/2016-6/13/2016098856022.jpg

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir de konuşmasında, henüz bir yaşını geride bırakmış genç ve dinamik bir üniversitenin mensupları olarak üniversitenin gelişmesi için büyük bir özveriyle çalıştıklarını vurgularken, şunları söyledi:
?Bir yandan eğitimin kalitesini artırabilmenin, bir yandan da her çeşit altyapı gereksinimlerini tamamlayabilmenin çabası içindeyiz. Hedefimiz, 2023 yılı Türkiye´sinde rol alacak, 2071 Türkiye´sini inşa edecek kuşaklar yetiştirmektir. Devletimizin, akademik ve idari personelimizin, öğrencilerimizin ve halkımızın desteğiyle üniversitemiz her geçen gün daha da büyüyecek ve gelişecek. Bunu hep birlikte göreceğiz. Her yıl yeni eğitim-öğretim programları, eğitim-öğretim mekanları, sosyal, kültürel ve sportif tesisler kazandıracağız, üniversitemize. Amacımız, hep daha ileriye ve daha iyiye ulaşmak olacaktır. ?Güney Marmara´nın parlayan yıldızı´ olabilmek için her gün azimle, inançla ve kararlılıkla çalışacağız.?
Ardından, okulu ilk üç dereceyle bitiren Alperen Kurbanoğlu, Beyza Çakır ve Uğurcan Çakmak´a altın armağanları ve başarı belgeleri üst düzey protokol tarafından verildi. Program, bölümlerine göre ayrıca dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi ve kep atma töreniyle sona erdi.

Haber : Taygun Ertan

/resimler/2016-6/13/2016346825273.jpg



Anahtar Kelimeler: Erdek Kepler havaya
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli