Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek, nezih bir kebap/pide salonuna kavuştu

Erdek, nezih bir kebap/pide salonuna kavuştu

İşletmeciliğini Lezzet Lokantası sahibi Birol Kurtoğlu´nun yaptığı "Kurtoğlu Kebap ve Pide Salonu" görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

İşletmeciliğini Lezzet Lokantası sahibi Birol Kurtoğlu´nun yaptığı "Kurtoğlu Kebap ve Pide Salonu" görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.
Yalı Mahallesi Zafer Sokak´ta hizmete giren kebap ve pide salonu için dün öğle saatlerinde açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Balıkesir Mehteren Takımı damga vururken, ilçe protokolü ve çok sayıda davetli açılışta yer aldı. 

Açılış töreninde Erdek İlçe Müftülüğü Vaizi Hilmi Çetin tarafından okunan duanın ardından kurban kesildi.
İşyerinin açılış kurdelesi Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı ve Turizmci işadamı Seçkin Arslan ile işyeri sahibi Birol Kurtoğlu tarafından kesildi.
Erdek´e böyle bir işletme kazandırmasından son derece memnun olduğunu söyleyen işyeri sahibi Birol Kurtoğlu, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek adına böyle bir işletmeyi açtığını belirterek, hijyen ve kalite yönünden ilçe halkının ve misafirlerin Kurtoğlu Kebap ve Pide Salonu´nu tercih etmelerinden memnunluk duyacağını açıkladı.
Daha sonra açılış törenine katılan davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Kurdoğlu Kebap ve Pide Salonu´nun açılış törenine; Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek Belediyesi Başkan Vekili Hasan Yapakçı, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Belediye Meclis Üyeleri, Erdek Ticaret Odası Başkanı F.Özlem Sarı, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Canbaz, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin, Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, Turizmci İş Adamı Seçkin Arslan ve çok sayıda davetli katıldı.
İşletmede kebap çeşitlerinin yanı sıra köfte-pide-lahmacun ve çorba çeşitleri de bulunuyor.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli