Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek Öğretmenevi Müdürü Berkant Ayhan:

Erdek Öğretmenevi Müdürü Berkant Ayhan:

?Çok yararlı bir çalıştay oldu?

Ankara´da 19-20 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleşen, öğretmenevlerinin hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalıştaya katılan Erdek Öğretmenevi Müdürü Berkant Ayhan, ?Çok yararlı bir çalıştay oldu? dedi.
Ankara Başkent Öğretmenevi´nde gerçekleşip ülke düzeyindeki çeşitli kentlerden 200 öğretmenevi müdürünün katıldığı çalıştay hakkında bilgi veren Erdek Öğretmenevi Müdürü Ayhan, şunları söyledi:
?Çalıştayda, Milli Eğitim Bakanlığımızın müsteşarı da hazır bulundu. Çalıştayda, öğretmenevlerinin çeşitli sorunları tartışıldı. En önemli sorun olarak küçük öğretmenevlerinin maddi sıkıntıları ortaya çıktı.

Çalıştayda, Erdek Öğret-menevi´nin, durumunun çok iyi olduğunu bir kez daha gözlemledik. Bizim, yazın tamamen dolan 106 yatağımız var. 140 bin nüfuslu Bandırma´daki öğretmenevinde bile sadece 16 yatak bulunuyor. Erdek Öğretmenevi´nde 11 sözleşmeli personelimiz çalışıyor. Yıllık gelirimiz 350 bin lira dolayında bulunuyor. Çalıştayın yapıldığı Ankara Başkent Öğretmenevi´nden bile iyi durumda olduğumuzu memnuniyetle gördüm.?
Ayhan, içinde bulunduğumuz 2016-2017 eğitim-öğretim yılında, ücretleri Milli Eğitim Bakanlığı´nca ödenen, ?taşımalı sistem kapsamındaki 150 öğrenciye yemek servisi yaptıklarını sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



ışık aktaş
28.12.2016 21:47:34
Erdek öğr.evi müdürüne ,yazın yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz,Müdür bey gün boyu sürekli her yeri kontrol ediyor,her yerin düzenli olması için çalışıyor.

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli