Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Otogarı boşalıyor

Erdek Otogarı boşalıyor

Balıkesir Toplu Taşıma (BTT) A.Ş. Erdek Otogarı´nı tadilat ve onarım gerekçesiyle boşaltma kararı aldı.

Balıkesir Toplu Taşıma (BTT) A.Ş. Erdek Otogarı´nı tadilat ve onarım gerekçesiyle boşaltma kararı aldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla Balıkesir Toplu Taşıma (BTT) A.Ş´ye devredilen Erdek Otogarı´nın, BTT tarafından alınan tadilat ve onarım kararıyla boşaltılmasına başlandı.
Erdek Otogarı´nda bulunan otobüs firmaları ile Erdek-Bandırma arası toplu yolcu taşımacılığı yapan S.S. Erdek Minibüs-Midibüs-Otobüs Kooperatifi´nin kullandıkları yazıhaneler, otogar binasında tadilat ve onarım işleri tamamlanıncaya kadar, geçtiğimiz yıllarda yıkılan eski hal binasının olduğu yere yapılan geçici garaj alanında hizmet vermeyi sürdürecekler.
Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş., Erdek Otogarı´ndaki otobüs firmaları ve S.S. Erdek Minibüs-Midibüs-Otobüs Kooperatifi´nin kullandıkları yazıhaneler için çözüm üretirken, otogarda bulunan otel, büfe, cafe ve diğer esnafların tadilat ve onarım sürecinde ne yapacakları kamuoyuna açıklanmadı.
Tadilat ve onarım çalışmaları gerekçesiyle boşaltılacak Erdek Otogarı´nın aslında, fiziki ve ekonomik ömrünü tamamladığından büyük bir olasılıkla yıkılacağı, söz konusu yerle ilgili şimdilik proje çalışması olmadığı, 2020 yılında hazırlanacak projede ise otelin yer almayacağı iddia ediliyor.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Otogarı boşalıyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı