Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Erdek otogarı dökülüyor!

Erdek otogarı dökülüyor!

Burası Erdek otogarı. Bakımsızlıktan dökülüyor.

Burası Erdek otogarı. Bakımsızlıktan dökülüyor. Nem nedeniyle binanın sıvaları atmış. Bina, rutubet kokuyor. Binanın tuvaleti, çağ dışı. Otobüs yazıhaneleri demeye bin şahit ister. Çok dağınık bir görünüm ve her yer pislik içinde.
Erdek, ülkemize turizmi getiren ilk ilçe. Hâlen de turizm denilince akla ilk gelen yöre-lerden biri.
İlçeye gelen turistlerin, Erdek ile ilk buluştukları nokta, bu otogar. Otobüsten inen vatandaşlar, şoke oluyor. Ne otogar, otogara benziyor, nede çevresinde bulunan işyerleri.
Otogarın yanında bir de sözüm ona geniş otopark var. Orası da bakımsızlıktan dökülü-yor. Çevresinde su birikintileri oluşmuş.
Bu otogarın sahibi kim mi?
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tabii ki!
Ancak Balıkesir, Erdek´e çivi bile çakmama konusunda sanki yemin etmiş!
Büyükşehir Yasası çıktığından bu yana Erdek´e gelen en küçük bir hizmet varsa gören söylesin!
Haydi, diyelim ki, CHP´li Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´yı sevmiyorsunuz. Ama hiç olmazsa turizmi düşünerek, başta otogar olmak üzere Erdek´e bir el atın artık!
Haber : Önder Balıkçı



enverçavuş
22.06.2017 21:10:31
erdek otogarı yapıldığından bu yana erdek belediyesinindide ne yapıldı sayın balıkçı şimdi büyükşehire geçincemi kötü durumlar öne sürülüyor el vicdan biraz bir kere yeni garaj yeri bulununca yapılacak eskiyi yeni yapmak daha zor yeni her zaman yenidir saygılar dilerim

Reha Uluçay
23.06.2017 13:03:08
Erdek belediyesi zamanında da bir şey yapılmadı ama iki eğri bir doğru yapmaz. Sayın Enver Bey, açıkça particilik yapılıyor Erdek için. Büyük Şehir in para getiren her şeye el koyduğu, tüm sokakları parselleyip vicdansızca otopark parası topladığı bu ilçeye bugüne kadar koymuş olduğu iki taşı gösteremezsiniz. Dört tane bank iki tane büfe kulübesi ile olmuyor bu işler. Bir de akp li belediyelere bakarsanız farkı görürüsünüz. Ben burada Erdek bld ye başkanını savunmuyorum ama biraz adaletli olmak lazım. Otogarın yeri gayet iyi, geçici bir yerde 3-5 ay hizmet verir, aynı yere güncel, ihtiyaçlara cevap verecek bir şey kolaylıkla yapılır. Bu tip yerlerde otogarlar merkeze yakın olmalı. Bandırma otogarına ulaşabilmenin zorluğu ortada.

mustafa konceli
23.06.2017 23:29:23
Önder Bey; Bu Otogar Ne Zamandan Beri Var? Bu Otogara Yapıldığı Zamandan Beri Çivi Çakılmamış. Hadi Diyelim Büyükşehir Yapmadı. Bundan Öncekiler Ne Yaptı. Futbol Takımı Yaptı, Disco Yaptı, Yollar Yaptılar,Parklar Yaptılar, Bir Kısmı Çürümeye Makum Kaldı. Burada Büyükşehir Yüklenmeden Önce Adaletli Olunda Önceki Dönem ve Ondan Önceki Dönem Ne Yapıldada Şimdi Ne Yapılmasını Bekliyorsunuz? Turizm Diyorsanız Erdekten Çok Ocaklar Ve Köylere Adalara Talep Var. Erdek´e Gelenler Hafta Sonları Günlük Karpuz Peynir Ekmekçiler. Onlarda Yerler İçerler Çöpleri Yedikleri Yerlere Bırakırlar Ve Giderler. Buranın Turizmi Bu. Erdek Belediyesi Durumu Malup Borçlar Çok. Ama Geçmişte Okadar Yere Yapılan Yatırımların Bir Kısmı İle Garaj Yapılabilirdi. Önder Bey Garaj Hep Pislik İçindeydi. Şimdide Pislik İçinde. Önceden Neydi Şimdi Ne Olmasını Bekiyorsun....

mustafa konçeli
23.06.2017 23:34:33
Önder Bey; Erdek Öğretmen Evinin Önüne Bakın Çöpluk Görün. Panayırı andırıyor. Modern Çağda Yaşıyoruz. Türkiyenin En Modern Açık Gece Discosuna Sahibiz. Ama Çarşıda Panayır... Yazın Havalı Tüfekle Balon Patlatıyoruz... Nerede Yaşayıruz Yaaa.

Geralddwems
4.05.2021 16:53:00

Anahtar Kelimeler: Erdek otogarı dökülüyor
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli