Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek otogarı eski tas, eski hamam!

Erdek otogarı eski tas, eski hamam!

Erdek, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nden ?üvey evlat? muamelesi görüyor.

Erdek Otogarı, az bir yağış sonrası bile göle dönüyor, vatandaşlar da haklı olarak tepki gösteriyor. Erdek Belediyesi tarafından 1982 yılında hizmete sokulan, Balıkesir´in Büyükşehir statüsüne girmesiyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne 2014 yılında devredilen fiziki ömrünü tamamlayan Erdek Otogarı, sağanak yağış sonrası yine göle döndü.

Göle dönen otogarda otobüslere inip binmekte zorlanan yolcular, Erdek ilçesine ?üvey evlat? muamelesi yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne adeta ateş püskürdü.

Güney Marmara Bölgesi´nin güzide turizm merkezi Erdek´e, enkaza dönüşmüş otogarın yakışmadığını belirten vatandaşlar şöyle konuştu:

"Erdek otogarının her yağmur yağışı sonrası durumu ortada. Birileri artık bizim sesimizi duysun, seçim zamanı oy isteyip sonra verilen sözleri unutmak olmaz. Nerede hizmet? Nerede verilen sözler? Bu otogarın tamir edilecek bir yanı kalmamış. Sil baştan yapılmalı. Otogara değil sanki bataklığa geliyorsunuz. Doğu bölgesindeki köylerde bile böyle görüntü bulamazsınız. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Erdek Belediye Meclisi´nin AK Parti´li üyelerine sesleniyoruz:

?İlçemize çevre düzenlemesiyle binasıyla yakışacak modern bir otogarın ivedi bir şekilde yapılmasına katkı veriniz. Bu halk size inandı ve güvendi, lütfen gereğini yapınız.?

Bilindiği gibi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisinde Erdek otogarında tadilat yapılması oylanmış, CHP ve İYİ Parti grubu bu oylamada tadilat değil, ilçeye yeni otogar yapılması için RET oyu kullanmıştı. Büyükşehir Belediye Meclisinde muhalefet grubu (CHP ve İYİ Parti) otogarda tadilat değil, yıkılıp yeniden yapılmasını istedikleri için RET oyu kullandıklarını açıklamıştı.

Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek otogarı eski eski hamam
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı