Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek Taşıyıcılar Kooperatifi´nde Tekin dönemi Başkanlığa seçilen Aydın Tekin: ?Artık mutlu ve huzurlu bir aileyiz?

Erdek Taşıyıcılar Kooperatifi´nde Tekin dönemi Başkanlığa seçilen Aydın Tekin: ?Artık mutlu ve huzurlu bir aileyiz?

S.S. Erdek Minibüs-Midibüs-Otobüs Taşıyıcılar Kooperatifi´nde, Aydın Tekin dönemi başladı.

S.S. Erdek Minibüs-Midibüs-Otobüs Taşıyıcılar Kooperatifi´nde, Aydın Tekin dönemi başladı. Kooperatifin, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulunda yapılan oylama sonucunda 17 yıldan beri kooperatifin başkanlığını yürüten Hacı Necati Elmas başkanlığındaki yönetim kurulu, kooperatif üyelerinin güvensizlik oyuyla görevden düşürüldü. Ardından yapılan oylamada, başkanlığa Aydın Tekin, başkan yardımcılığına Selim Bulut ve muhasipliğe Yusuf Eren getirildiler. Böylece, eskiden beş olan yönetim kurulu sayısı da üçe düşürüldü.
AYDIN TEKİN: ?ARTIK ÇOK HUZURLU BİR AİLEYİZ?
Kooperatifin başkanlık görevine getirilen 1962 doğumlu Aydın Tekin, 1984 yılından beri şoförlük yapıyor.
25 aracın Erdek-Bandırma arasında sefer yaptığı kooperatifin yeni başkanı Tekin, şunları söyledi:
?Bu kooperatife bağlı 25 araç sahibi arkadaşımız var. Ancak araçlarda çalışan diğer şoförler de dahil olmak üzere yaklaşık 50 kişiden oluşan bir aileyiz.
Göreve seçildiğimizden beri herkesin yüzü gülüyor ve herkes çok huzurlu. Bizler de yönetim kurulu olarak onların bu mutluluk ve huzurunun sürmesi için elimizden geleni yapmaya kararlıyız. Bu arada, uzun süre görev yaparken yorulan, eski başkanımız Necati Elmas´a da geçmiş hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum.?
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin ve Belediye Başkanı A. Edip Uğur´un, kooperatife desteğinden memnun olduklarını vurgulayarak teşekkür eden Tekin, ?Ancak, otogarımız gerçekten çok bakımsız ve mezbelelik duruma geldi. Bu otogar, turizm beldesi Erdek´e hiç yakışmıyor. Geçtiğimiz günlerde, otogarın içindeki bir çukura ayağı girerek burkulan bir kadın yolcumuzun neredeyse ayağı kırılacaktı. Otogarımızın elden geçirilerek, onarılmasını bekliyoruz? dedi.
Kooperatif başkanı Aydın Tekin, Erdek´te hareketlenmeye başlayan turizm döneminin çok verimli geçeceğine inandıklarını sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli