Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdek tatilci akınına uğradı

Erdek tatilci akınına uğradı

Bu seneki Ramazan Bayramı tatilinde Erdek yine doldu taştı

İlçede arife gününden itibaren başlayan yoğun tatilci akını nedeni ile Erdek merkez başta olmak üzere Ocaklar Mahallesi ile diğer kırsal mahallelerde büyük yoğunluk yaşandı.
İlçenin cadde ve sokaklarında araç parkından dolayı adım atacak yer kalmazken, belediyenin temizlik işleri görevlileri cadde ve sokakları işgal eden araçlardan dolayı temizlik işlerini sağlıklı yapamadı.
Tatilcilerin öncelikli tercihi Erdek ve Ocaklar oldu
Erdek Merkez ve Ocaklar Mahallesi esnafı, Ramazan Bayramında istediğini elde ederken, her iki bölgede boş yatak kalmadı.

/resimler/2015-7/20/1904193078032.jpg
Tüm otel, motel ve turistik tesislerin doluluk oranı % 100´leri aştığı bölgemizde, yatak bulamayan birçok tatilci, otomobillerinde gecelemek zorunda kaldı.
Kavurucu sıcaklarda serinlemek isteyenler denize koşarken, esnafın bayram bereketinden oldukça mutlu olduğu gözlendi.

Erdek´teki plajların yanı sıra, ilçeye bağlı Ocaklar, Narlı, İlhan, Doğanlar, Turan, Ormanlı, Aşağıyapıcı ve Tatlısu Mahallelerinde ki plajlarda adım atacak yer kalmadı.
Erdek ve bağlı mahallelerinde süper bir hava ve denizle karşılaştıklarını söyleyen tatilciler, tek sorunu araç otoparkı için yer bulamamak olarak gösterdi.
Bayram tatili nedeniyle ilçede yaşanan turizm akını, Haziran ayı ve Ramazan´ı hemen hemen boş geçiren esnafın yüzünü güldürmesi sevindiriciydi. Haber: Taygun Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli