Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdek teröre karşı Tek Yürek..!

Erdek teröre karşı Tek Yürek..!

Yurdun her yerinde olduğu gibi Erdek´te de sokağa dökülen vatandaşlar Türk bayrağı eşliğinde sloganlar atarak terörü lanetledi.

Son zamanlarda artan terör saldırıları nedeniyle şehit düşen asker ve polislerimizin acısı ülkenin dört bir yanını sardı. Yurdun her yerinde olduğu gibi Erdek´te de sokağa dökülen vatandaşlar Türk bayrağı eşliğinde sloganlar atarak terörü lanetledi.

İlçemizde  organize edilen ´´Şehitlere Saygı ve Teröre Lanet´ yürüyüşü, dün 21.00´de Cumhuriyet Meydanın da çok sayıda vatandaşların katılımıyla başladı. Burada ilk olarak Aziz Şehitlerimiz ruhuna saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Binlerce kişi Cumhuriyet Meydanından Hükümet Caddesine doğru yürüdü. Yürüyüşte "Şehitler ölmez, vatan bölünmez," "Erdek uyuma şehidine sahip çık" sloganları atıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı´nın önüne gelindiğinde tekrar burada Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Nöbette olan Askerlere sevgi seli gösterildi.

Geniş güvenilk önlemlerinin alındığı yürüyüşte hiç bir taşkınlık çıkmazken, vatandaş siyasi görüşünü bir kenara bırakarak ilçemizde teröre karşı tek yürek olduğu gözlendi.

 



Anahtar Kelimeler: Erdek teröre karşı Yürek
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli