Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdek Ticaret Odası Başkanı F. Özlem Sarı: ?İlçeler uzaktan kumandayla yönetilmez?

Erdek Ticaret Odası Başkanı F. Özlem Sarı: ?İlçeler uzaktan  kumandayla yönetilmez?

Erdek Ticaret Odası Başkanı Mimar Özlem Sarı, ilçeler ile ilgili en doğru kararların Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nce değil...

Erdek Ticaret Odası Başkanı Mimar Özlem Sarı, ilçeler ile ilgili en doğru kararların Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nce değil, o ilçeleri yönetenler ve yörede yaşayanlar tarafından alına bileceğine dikkati çekti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, otobüs işletmeciliğinden, imar plânlarına kadar her şeye karışma ve kendi sorumluluk alanı içine alma düşüncesinin, ilçeler arasında da kopukluk ve düşmanlıklar yaratmaya başladığına dikkati çeken Sarı, şu değerlendirmede bulundu: 

?İş neredeyse Kemal Sunal´ın o ünlü Tosun Paşa filmindeki Seferoğulları-Tellioğulları çekişmesine döndü. Böyle iş olmaz. İlçeler uzaktan kumandayla yönetilmez. En doğru kararlar, yerinde alınır. Çünkü Büyükşehir, ilçelerin sorunlarını o yerlerde yaşayanlar kadar iyi bilemez.?
Haber : Önder Balıkçı



sedat önder
24.07.2015 12:04:27
Erdek´te yaşanan ekonomik gerçekler siyasi sorunları aşmıştır.Halk, uzlaşmacı olmayan davranışlara karşıdır. İmar konusunda yaşanan yanlışlar herkesçe bilinmektedir.Özlem Hanım´ın kullandığı üslubun, konuların çözümüne katkı sağlamasını dilerim ancak yıllarca eşi ile beraber kaptanlığını yaptıkları bu geminin artık limana yanaşma zamanı geçmektedir.Bir düşünürün söylediği gibi;Halk kaptanın açık denizlerde dalgalarla savaşını değil geminin limana sağlıklı bir şekilde demir atmasına bakar. saygılar.

  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli