Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek Ticaret Odası Başkanı Sarı: ?Kadın yönetici olmak zor?

Erdek Ticaret Odası Başkanı Sarı: ?Kadın yönetici olmak zor?

Ülkemizdeki Ticaret Odaları arasında tek kadın başkan olan Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, ?Tabii ki, kadın yönetici olmanın zorlukları var.

Ülkemizdeki Ticaret Odaları arasında tek kadın başkan olan Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, ?Tabii ki, kadın yönetici olmanın zorlukları var. Ataerkil bir anlayışa paralel şekilde erkekler, kadınları yönetici koltuklarında görmek istemiyorlar? dedi. Buna karşın işini çok severek ve detaylandırarak yerine getirmeye çalıştığını vurgulayan Sarı, şöyle konuştu:
?Çalışmayı ve mücadeleyi seven bir yapım var. Güçlüklerden kesinlikle yılmam. Çok yüksek egoya sahip değilim ama neden ileride milletvekilliğini düşünmeyeyim? Milletvekilliğine kesinlikle maaş gözüyle bakmıyorum. Milletvekilliği, bir imtiyaz makamı da değildir. Hatta milletvekillerine maaş verilme mesinden yanayım. Bakalım o zaman kaç kişi, ülkeye hizmeti düşünerek, milletvekili adayı olmak isteyecek??
Haber : Önder Balıkçı



sedat önder
8.08.2015 17:02:32
Bakalım o zaman kaç kişi, ülkeye hizmeti düşünerek, milletvekili adayı olmak isteyecek?? İşte düğüm burada.Tebrikler Özlem Hanım.

  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı