Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

?Erdek Total? açıldı

?Erdek Total? açıldı

Erdek girişinde bulunan ?Total Akaryakıt İstasyonu? hizmete girdi.

Erdek girişinde bulunan ?Total Akaryakıt İstasyonu? hizmete girdi.
Merkezi Gönen´de bulunan ?Mutlular Grup? tarafından satın alınıp yeni konsepti ile hizmete sunulan istasyonunun açılış töreni gerçekleşti.
Açılış törenine işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini kesmeden önce Mutlular Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mutlu konuştu.
Erdek´in turizm açısından çok önemli bir ilçe olduğuna dikkat çeken Mutlu, "Erdek, Türkiye´de turizm açısından çok önemli bir ilçe. Bizim için de bu istasyon önemli bir yatırım. Bu istasyonu açtığımız için çok mutluyuz. 

Bizimle bu mutlulu-ğumuzu paylaştığınız için de hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu istasyonu almamızdaki en büyük neden Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı´dır. Biz bu istasyonun satılık olduğunu bilmiyorduk. Kendisi bana burayı neden almadığımızı sordu ve aklımıza yattı. Allah kısmet etti ve böylece istasyonu almamız gerçekleşti. Ben onun için Özlem Sarı´ya sizlerin huzurunda ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Daha sonra dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesilerek katılımcılara yemek ikram edildi. Böylece Mutlular Grup, Gönen´de, tarım sektörü üzerine ciddi yatırımlar yapmış olup Gönen ve Manyas´taki akaryakıt istasyonlarından sonra Erdek´te de bir akaryakıt istasyonunu şirketin bünyesine kazandırdı.
Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek Total açıldı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli