Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek ve Bandırmalı öğrencilere ödül

Erdek ve Bandırmalı öğrencilere ödül

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı tüm okullarda 16 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen Siyer-i Nebi yarışmasında Bandırma ve Erdek ilçelerinde dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı tüm okullarda 16 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen Siyer-i Nebi yarışmasında Bandırma ve Erdek ilçelerinde dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.
Grand Asya Otel´de düzenlenen ve Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin de katıldığı ödül töreni AGD ilçe başkanı Sadi Kurt´un açılış konuşması ile başladı. AGD İl Başkan Yardımcısı Hayrullah Arslantekin´in konuşmaları ile devam eden programda ödüllerin dağıtımı öncesinde Bandırma A.İ.H.L. öğrencisi ve Liseler kategorisinde 4. olan Merve Aydın ise Arif Nihat Asya´nın Naat şiirini okudu.
Liseler kategorisinde Balıkesir il sekizincisi ve Erdek ilçe birincisi olan Olgun Harman ile Ortaokullar kategorisinde Erdek ilçe birincisi olan Bilal Hüseyin Kapucu´ya ödüllerini Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Hukuk Müşaviri Yılmaz Bölükbaşı takdim ederken, derece yapan öğrencilerin okuduğu Ahmet Vehbi Çıkrıkçıoğlu A.İ.H.L. Müdürü Halil Orhan ve Öğretmen Zehra Erensoy´a ödülünü Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz takdim etti.
Bandırma İlçesinde dereceye giren, Ortaokullar kategorisinde:
Bandırma İlçe Birincisi; Davut Sarıkaya (15 Temmuz Şehit Ramazan Konuş İ.H.O.)
Bandırma İlçe İkincisi; Esra Yavuz (Bandırma İ.H.O.)
Bandırma İlçe Üçüncüsü; Emre Balkış (Korgeneral Enver Akoğlu Ortaokulu)
Liseler kategorisinde:
Balıkesir İl Birincisi ve Bandırma İlçe Birincisi; Hasan Melih Kaptan (Enerjisa Fen Lisesi)
Balıkesir İl Dördüncüsü ve Bandırma İlçe İkincisi; Melih Zekvan Çorbacıoğlu (Enerjisa Fen Lisesi)
Balıkesir İl Beşincisi ve Bandırma İlçe Üçüncüsü; Zeynep Kesici (Enerjisa Fen Lisesi) ye ödüllerini Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar verdi. Dereceye giren öğrencilere ödül olarak altın, kitap seti ve plaket takdiminde bulunuldu.
Bandırmada dereceye giren öğrencilerin okumakta olduğu Enerjisa Fen Lisesi Müdürü Mahmut Bakır, Bandırma İ.H.O. Müdürü Ali Osman Çiçek, 15 Temmuz Şehit Ramazan Konuş İ.H.O. Müdürü Kanver Şener ve Korgeneral Enver Akoğlu Ortaokulu Müdürü Cüneyt Taşkın´a ise plaketlerini Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil takdim etti.
Programda ayrıca yarışmanın organizasyonuna katkıları nedeniyle Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ve Erdek Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz´e de AGD İl Başkan Yardımcısı Hayrullah Arslantekin tarafından plaket takdim edildi.
Siyer-i Nebi yarışmasının organizasyonunda görev alan Mithat Yılmaz, Neval Sert ve Dr. Mahmut Emin Karkaya´ya da plaket takdim edilen program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli